Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim Knight Online zamanında beramusta bir karakterimde vardı girdim baktım level 0 unknown class yazıyo oynayamayacakmıyım ben şimdi bu karakterle[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 5 Takla atarsan oynar :D Yada bekleyip yeni bir üyelik al. Veyahut yeni serveri bekle orada oyna. Hatta istemezsen beramus dışında herhangi bir serverda oyna.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim sorduğumda ne alakası var mantıken karakterleri silmemeleri nedeniyle oynayabilme ihtimalim olduğunu düşündüm.[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Buyur mantık olarak oyna o zaman. Eğer yapabilirsen.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 üyelıgın varsa GM lere basvurucaksın ama uyelıgı olanlarınkını sılmıyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar