_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 _NıKe_ isimli clanımıza 50++ yetenekler aranıyor. İletişim:" :CastingFailed: " [Bu mesaj _Meqan_53_ tarafından 03 Kasım 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 meqan sen ayaksın?[signature][hline]ben holigun :D [Bu mesaj LordBowman tarafından 03 Kasım 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 meqan szin clana gelmek istiom lvl=56 hunter karus np=6k beniDe alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İSMİM Deep_ pm at arada c1 takılırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Banada ciddi düşünen adam gibi ortamı olan bi clan lazım ama henüz bulamadım ....[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: Clan yok suan Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Herhangi bir günde :CastingFailed: veya _Meqan_53_2_ 'ye pm atabilirsiniz (Tabi rastlarsan) :)[signature][hline]CEPSitem.NeT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tamam ozaman başvurularınızı buraya yazabilirsiniz[signature][hline]CEPSitem.NeT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: IDeathEndI, 03 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Banada ciddi düşünen adam gibi ortamı olan bi clan lazım ama henüz bulamadım .... diyom gel diye[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Biz El Morad'dayız. Genelde c1de takılırız[signature][hline]CEPSitem.NeT [Bu mesaj _Meqan_53_ tarafından 04 Kasım 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
you_banned Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Megan_53 ağa o clana alt clan yapalım baskanı ben oluyum olmazmı?? cok lazım biraz lwl i dusuk tutarız...40 ustu olur sizin clanı bilirim... sizide cok gordum cvp pls[signature][hline]!!!emeğe saygı lutfen!!! !hileye hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşlar bir sorundan dolayı clan bozuldu. yeni clan kurduğumuzda söylerim[signature][hline]CEPSitem.NeT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kurulmasıyla bozuldu xD cypher sanki biraz garip[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar