Aegean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 simdi bazı oyunlarda (wc3, c&c:generals...) mouse imleci boyle bozuk cıkıyo mouse imlecinin arkasındaki belli bi buyuklukteki dikdortgen alan siyah olup duzeliyo yanıp sonermis gibi fiilan, mouse imleci gozukmuyo filan yardım lutfen[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 up uhuh[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 son kez up uhuh :( . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .... ....[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 driver la alakalı galiba[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 directx ve dirverini uptade et[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 olmazsa ekran kartın yetersiz demektişr[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 oyuna klavye ile gir mouse u hiç kıpırdatma bakalım noolcak.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sanmıyorum ki ama wc3 tede oluyor anlamadım gitti haraket ettirmezken imlec gozukmuyor bu arada yani imlecin olduu yer hic bir sey yokmus gibi oluyor haraket ettirirken arkasında bi siyahlık lusuyor o sırada goruluyor :-?[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 mouse prop. unda bi tuşa basınca mouse un yerini belirleme olayı açık mı bi kontrol et istersen (bende de oluodu onu açık unuttuumu bayaa geç farketmiştim)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Soylememissin ama saniyorum XP kullaniyorsun. SP1'i yukle, sorun duzelecektir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: UrZa, 23 Şubat 2003 23:33 tarihinde demiş ki: said: GE-TA, 23 Şubat 2003 23:07 tarihinde demiş ki: Soylememissin ama saniyorum XP kullaniyorsun. SP1'i yukle, sorun duzelecektir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test bu büyük yalan oldu mouse imlecinin güvenlikle ne alakası war?[hline]UrZa, 21 Şubat 2002 01:25 tarihinde demiş ki: Bence sitenin adını Roleplay-Tr yapalım bir sürü bölüm açalım yani uotr ile yetinmeyelim. Ve bu işleri üşenmeden yapalım süper olur Hit rekoru kırarız. Ged siteyi inglizce'ye bende almancaya çeviririz:) yada tam tersi.. Sonra Tekel oluruz Önce market,sonra yiyecek,sonra otel sonra da taşımacılık zinciri kurarız. Zengin oluruz hatta dünya'nın hakimi oluruz Bill gates'e tuvaleti, Rockafellar'a popomuzu,Mr. sony'e masamızı temizletiriz:P[/b] Once sana bir gercek. Sana asil yalani SP'nin sadece guvenlik acigi kapamak oldugunu soyleyenler soylemis. Sonra bir uyari. Burada bugune kadar hic kimseye yalan soylemedim ve sen dahil hic kimse yalan soyledigimi iddia edemez. Ithamlarina dikkat et! Son olarak da bir tavsiye. Bilmedigim birseyi kimseye yaptirmam, yaptiracagim eylemlerinde risklerini de belirtirim. Buna sahit olmus insanlar vardir, gerekirse sor onlara.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ı ıh xp deil 98 var . ya windows suxda iste olmadan da olmuyo uhuh format atıcam yakında bilgisayara o zaman gecme olasılığı var mıdır acep? tiresias kapalı o ayrıetten ge-ta biraz sert cıkısmıssın oylesine soylemis urza :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Haklısın, hatta biraz değil bayağı sert çıkmışım. Kusura bakma Urza. Ben ciddi iken bana yapılan şakalara hep ters tepki vermişimdir. Şaka kaldıramaz biri değilimdir yoksa. Tekrar sorry.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar