Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse imleci sorunu?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

simdi bazı oyunlarda (wc3, c&c:generals...) mouse imleci boyle bozuk cıkıyo mouse imlecinin arkasındaki belli bi buyuklukteki dikdortgen alan siyah olup duzeliyo yanıp sonermis gibi fiilan, mouse imleci gozukmuyo filan yardım lutfen[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...

Sosyal ağlarda paylaş

son kez up uhuh :(
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
....
....[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-Costumes and candy...
-Oh...

Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum ki ama wc3 tede oluyor anlamadım gitti haraket ettirmezken imlec gozukmuyor bu arada yani imlecin olduu yer hic bir sey yokmus gibi oluyor haraket ettirirken arkasında bi siyahlık lusuyor o sırada goruluyor :-?[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-Costumes and candy...
-Oh...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 23 Şubat 2003 23:33 tarihinde demiş ki:
said:
GE-TA, 23 Şubat 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
Soylememissin ama saniyorum XP kullaniyorsun. SP1'i yukle, sorun duzelecektir.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

bu büyük yalan oldu
mouse imlecinin güvenlikle ne alakası war?[hline]UrZa, 21 Şubat 2002 01:25 tarihinde demiş ki:
Bence sitenin adını Roleplay-Tr yapalım
bir sürü bölüm açalım yani uotr ile yetinmeyelim.
Ve bu işleri üşenmeden yapalım süper olur Hit rekoru kırarız.
Ged siteyi inglizce'ye bende almancaya çeviririz:)
yada tam tersi..
Sonra Tekel oluruz Önce market,sonra yiyecek,sonra otel sonra da taşımacılık zinciri kurarız. Zengin oluruz hatta dünya'nın hakimi oluruz Bill gates'e tuvaleti, Rockafellar'a popomuzu,Mr. sony'e masamızı temizletiriz:P[/b]

Once sana bir gercek. Sana asil yalani SP'nin sadece guvenlik acigi kapamak oldugunu soyleyenler soylemis.

Sonra bir uyari. Burada bugune kadar hic kimseye yalan soylemedim ve sen dahil hic kimse yalan soyledigimi iddia edemez. Ithamlarina dikkat et!

Son olarak da bir tavsiye. Bilmedigim birseyi kimseye yaptirmam, yaptiracagim eylemlerinde risklerini de belirtirim. Buna sahit olmus insanlar vardir, gerekirse sor onlara.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

ı ıh xp deil 98 var . ya windows suxda iste olmadan da olmuyo uhuh format atıcam yakında bilgisayara o zaman gecme olasılığı var mıdır acep?
tiresias kapalı o
ayrıetten ge-ta biraz sert cıkısmıssın oylesine soylemis urza :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-Costumes and candy...
-Oh...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...