Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim de söyliyeceklerim var :P

Baelithilie

Öne çıkan mesajlar

Bugün yaptığım bir kaç wizard +8 den birini mirage+1 - 30M + 5-6 full plate e karşı değiştirdim. sonra o full plateleri upladım ve bir tane rogue fp boots +7/12 dex elde ettim. oh kara bak derken bu fp botu isteyen bir arkadas bota karsılık mirage+1 dedi. Günüm daha iyi geçiyor gibiydi. bende bu duaL Mirage +1 gob fp rogue gauntlet gibi itemları merche koyup yemek yemeye gittim.

yemekten döndüğümde hınzır bir pm yanıp sönüyordu. +6 iron bowla takas yaparmısın? diye... açgözlülük, aylardır yapılan satışların bu item için olması gibi etkenler sayesinde cevapladım. olur mu olur diye...Sonrasında biraz uzunca konuştuk adamla pmden. yok ben güvenemem merchant ac 1 golddan koy ben sonra vercem filan.

Böyle birşey yapmamam gerektiğini bilmeme rağmen açgözlülük ile konuşmaya devam edip adamı trade yapmaya ikna etmeye çalışıyorum.Gob fp yi veriyorum önce iron bow u koy diyorum ben mirageleri vermezsem gob fp sende kalır en azından diyorum. ama vereceğim sonucta dual mirage taş çatlasa 100M ama +6 ib nerden baksan 700... neyse bu arada adamda yeminler ben valla koycam sen koy mirageleri. benim 62 char vardı bu yolla hacklediler ağzım yandı bi kere başkasına yapmamlar gırla gidiyo.anam ölsün babam yamulsunlar arasında seçebildiğim kadaryıla tabi.

dediğim gibi açgözlülük işte...Birde acaba adam ya haklıysa diyorum içimden...acaba bu oyunda güvenilebilir adamlardan biriyse ve aresdeki arkadaslarım gibi bir adamsa...ayrıca yem çok büyük... bir ib+6...ve bu arada merchde gösterdi ib+6 yı... ben dedimki kendi kendime 1 mirageyi koyayım o ib yi koysun ben 2. yi koyayım. giderse 1 mirage gider en fazla 2 wiz +8 le cıkartabileceğim zarar olur. ama dediğ gibi bi adamsa iyi bir arkadaş daha kazanmış olurum...

Tecrübeli arkadaşlar daha yazının başlarında anlamıştır ki; mirage gitti...adamdan yediğim küfür de cabası...hiç kızmadam adama, kızamadım...merchant ı açan el benimki, oraya 10000 yazanda...ama şunu çok iyi anladım ki en azından KO'da türkün türkten başka düşmanı yok...çünkü yabancılara düşmanlık yapacak onlara kendilerini acındıracak dil bilgisi yok...

bunları neden anlattım bilmiyorum...belki salaklığım paylaşılınca daha komik bir hal alır bu olayda biraz eğlenirim diye, belki de bu adamın yaptıklarını yeni başlayıp bu siteyi kaynak olarak kullanmak isteyen legit arkadasları bilgilendirmek için...Tam olarak salaklık olarak da bakamıyorum aslında...belki de bu güne kadarki davranışlarımın bir sebebi olsun diye yaptım...

Artık pm blocked, açık olduğu zamanlarda sadece ingilizce konuşma, ve mümkünse hiç bir türk klanı ile muhattab olmama kararım daha da kesinlik kazandı...(ismen tanımadığım ama patiden görüp bildiğim hepside yetenekli oyuncular diyebileceğim, kendilerine servera baslamadan önce ve sonrasında server hakkında sorularımı sorup cz deki başarılarını pati özel mesajları sayesinde kutlayabildiğim kişiler ((ki onlara , bu tarz adamları gördükten sonra arkadaşım bile diyebilirim)) hariç tutulacak belki de... Ama o adam sayesinde bir daha gerçekten iyi bir oyuncu olabilecek bir adam belkide benim yardımımdan mahrum bırakıldı...

uzunluk konusunda elimden gelen birşey yok ama okursanız sevinirim.

Bu arada bahsettiğim bu olaydaki kişi DIEZ serverında HomeLand (el morad) klanından _esadia_ nickli adamdır. haberiniz olsun...[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Tradeye basıp okeye basıp onaylamadıkça itemin nasıl gidiyor onu anlamış değilim? ayrıca o da itemi koymuş ve onunda tradeye basıp onaylamış olması gerekiyor bütün bunların olabilmesi için. bu olayda bir eksiklik ya da yanlışlık var.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayhan dostum yazini kelime kelime okudum. Yapmaman gereken bir hata yapmissin . Türk olmanin en büyük dezavantaji profesyonel düsünceyi birakip duygusal yaklasmak olaylara. Neyse güzel bir scam yemissin afiyet olsun :) yenisini yapar yeniden kasarsin dostum sorun degil . Canin sagolsun. Ares'te olsan sana yardim ederdim ama Diez'de cok samimi oldugum tanidigim yok. Neyse en güzeli kendi yaginla kavrulmaktir. Ayni Valhalla , FinnTroll zamanlari gibi

Stay Eternal ..[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Sosyal ağlarda paylaş

Ha orayı kaçırmışım... Biraz enayilik olmuş o zaman... Olayın tamamen lamerlik olduğu apaçık ortadaymış ve bizm millet bu tip numaralara bayılır biliyorsun. Ve biz de açgözlü olduğumuz için bu tip numaralara kanarız.

Topkapı'da bir adam var geliyor yanına son model cep telefonu gösteriyor abi 50 milyon diyor. Bakıyorsun milyarlık telefon gayette sağlam. Atlıyorsun yürümeye başlıyorsun 100 metre ilerde iki adam yolunu kesiyor sende falanca abinin telefonu varmış ve yoksa diyip bıçak gösteriyorlar aba altından. Ve böyle günde 50 adamı dolandırıyorlar. Burası Türkiye çakallıkların doruğa vurduğu bir ülke...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

peki ya o adam gerçekten archerlıktan sıkılıp dual mirage ile ib+6 yı değiştirmeye çalışan bir zavallaıcık olsaydı? bu güvensizlik ortamının yaratan da bizleriz diyorum kendi kendime... Alper artık 1 değil iki saat wizard staff yapıcaz napalım ordan ekmek yemeye çalışıyoruz bizde ;) önceki olayı sende biliyosun (düpcünün ettiği küfürleri)

garip adamlar oynuyor bu oyunu, ama başta dediğim gibi salaklık bende...bu mesajın başında da dediğim gibi ya salaklık değil yardım olsaydı...bu ne yaman çelişki...

O telefon olayı da ilginçmiş gerçekten...en iyisi okulu bir an önce bitirip paçayı kurtarmak buralardan :-P[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayın aynısı benimde başıma geldi hemde 2 kere hepside karşımdakine güvendigim için birincisinde charımı kaybettim digerinde ise dual +6 mirage kaybettim... bide kendilerini acındırıyorlar dedigin gibi .. yok abi anam babam ölsün yok bilmem ne .. puffff şerefsiz dolu ortalık[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
Sosyal ağlarda paylaş

düşündümde biz mi çok salağız yoksa onlar mı çok zeki?

e biz bunun oyun olduğunun farkında olan işinde gücünde takılan, gelip burda eğlenmeye çalışıp doğru davranmaya gayret ettiğimize göre pekde salak değiliz. E bu adamda biraz kafayı kullansa zaten elde edebileceği bir eşyayı böyle bir yöntemle alıp kafedeki keylogger dolu makinasına kaydedip sonra eve gidip bunu düşünüp asıldığına göre o da pek zeki sayılmaz anlamış değilim bu durumu...

Neyse patiler ben yatayım en iyisi ama önce bir bardak soğuk su içeyim :D iyi geceler.[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da bi kere olmuştu aynı olay. Adam o kadar güzel ingilizce konuşuyodu ki tabiki adam Türk olmadığı için bu isteğini kabul ettim.. Ama ne yazıkki adam çk iyi ingilizce konuşan bi Türktü :) sonra adam bi de iki saat alay etti...[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Sosyal ağlarda paylaş

LOOOOOL dostum dediğin adama pm attım dedim işte gm yim duydum ki cheater mışsın :D tabi ingilizce nerden dedi? los angelos falan dedim sora baktım byes dedi oyundan çıktı bu gün de hiç gelmedi bütün gün moradondaydım nese millet 1 gün rahat nefes almıştır ...lol türkler dediğin gibi hilekar falan ama bunun gibiler pek saflar bea
Sosyal ağlarda paylaş

mumkun oldugunca trade yapmıyorum.
sadece tanıdıgım kısılerden kabul edıyorum.

yakında yeni bir char cıkartıcam her zamn trade blok la dolasıcam. pazarda pm yi kapatıcam. "slm aga , nbr aga"
diyen kısılere hi veya hello diye cvp verıcem.
ing okadr ii olmasada onları kandıracak kadr var

dipnot: kabul edıyorum oyuna ılk basladımda bende aga diyodum :p ama artık demıcem cunkı banada diolar hiçde hoş deilmiş :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...