Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşım tutturdu biraz önce "abi bi msnden çıkıp girsene çıkıp girsene çıkıp girsene" diye... O kadar tutturdu ki hadi bakalım dedim bir çıktım giremiyorum, MSN'de sorun var biraz sonra tekrar deneyiniz diyor. Çocuğu arıyorum gülmekten katılmakta, "noldu abi?" diyorum, "kitledim msni açim mi len açim mi ehuh ehuh" diyor, "aç bakayım..." dedim trink diye bağlandı msne... Trojan mı soktun bilgisayarıma virüs mü soktun diye sordum, yoo program var abi mail adresini yazıyorsun tıklıyorsun kitliyor dedi... Nasıl bir iştir bu ya? Bunu nasıl engelleriz? Allah korusun yarın öbür gün düşmanımız olur, MSN'e girişimiz elaleme bağlı mı olacak?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hotmail.com hesapli email adresi uzerine msn acmayacaksiniz mesela.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Nasıl ya böyle şey olur mu? Milyonlarca hotmail adresi üzerinden msn kullanan user var, bu insanlar koruma isteyince verilen cevap "açmıyıcaktınız abi hotmailden" mi olacak? Yok mudur çözümü?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir programla mailini dondurmuştur etkisi programı kapatana kadar yada boş bi mail attırana kadar başkasına..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya işi çözdüm zaten kendi kafamda... Muhtemelen ping atıp duruyor MSN'i kitliyor... Ancak nasıl önleyeceğiz bunu yani? Adam ip falan bile kasmıyor, e-mail adresi yazıyor çata çuta oluyor direk.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 programını yapmak kolaydır onun[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hotmail de e-mail adresine ölesine bir şifreyle sürekli girmeyi deneyince oluyor 15 kez filan yapınca 5 dk lığana kitleniyor hesabıni güvenlik nedeniyle bana da geçen aylarda bir ark. yapmıştı, o yazıdan öle bişeyler yaptığını anlamıştım. ben de programla deil elle karşılık vermiştim, sonra bidaha başvuramadı böle lamerlıkara.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar