Usko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lf sini görmelisiniz birde tazı gibi :) [spo1=ne ararsan var][/spo][Bu mesaj Usko tarafından 05 Kasım 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 town spike ta ölmez herhalde o :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paint kullanmana hayran kaldım :) başka türlü kapasaydın o raya püskürtmüşün bişeyler :D[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 su eziklerden çektiğimi kimseden çekmedim ben ya....mage kendi kendine buff falan veriyo....800ac falan...yakında raptor lu mage ler çıkacak haberiniz ola...görürseniz şaşırığ kitlenmeyin vurun kafasına...uyuz adamlar..bide şöle bişiye dikkat ettim.bunu yapanların alayı türk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 korkuyorum ya war. bana spike vurursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben nasıl yapıldığımı ah bi bilsem :-P :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yakında arkadalırına pelerin takıp uçup havadan ok atcaklar:D:D:D çok yaratıcıyım dimi:)[signature][hline]malesya serveri hepinizi beklerim ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame amerikan serveri ırk=insan job=heal,rezzer priest lvl=46dan düşme 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 skill bug hayatımda aklıma gelmeyecek çok saçma bir oyun boşluğu ilk duyduğumda çok gülmüştüm. ben bile yapabildiğime göre herkes yapar bunu :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: VisuaL_TR, 05 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki: Paint kullanmana hayran kaldım :) başka türlü kapasaydın o raya püskürtmüşün bişeyler :D ya baba skıllerı healt ı manay ı neden paınt yardımıyla kaparlar anlamıyorum elalem sızın hp nızı gorse ne olcak gormese ne olcak :@ [Bu mesaj soulteam tarafından 05 Kasım 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar