Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üni hakkında bulmaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okulda bu sene 6.yılım 3 senedir kaçıncı sınıftasın diye soranlara hp son sunuftayım diyorum bu denklemi çözecek arkadaş arıyorum[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
1-2-3 ü okudun(etti 3 sene).4 e geçtin.sondasın. bi geçtiğin sene sonum dedin sonra 2 sene tekrarladın ve bu 2 senede 2 kere sondayım dedin.toplam 3 kere sondayım dedin ve 6 senedir okuldasın(kalan 3 sene içinde bi 4 e geçtiğin sene ve 2 kez tekrarladığın 2 sene)[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
dostum senın yorduğun kadar ben yorsaydım kafamı herhalde bu okul biterdi :D[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
yoo yormadım kafamı güzel bir matematik sorusu gibiydi :D[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
haklsın diablotg zihinden problemler ilkokul 2[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
çözümü okurken kafam karıştı:D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
alt dan kaç dersin var ayıptır sorması...benim abim de senin gibi sölüyo:D....alt dan kaç ders var diyorm..iki basamaklı rakamlardan biri diyo da o kadar dersle sınıf atlatıyolar mı:D:D...sistemine üfliyim bu ünilerin:D
  • Yeni Oluştur...