Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kişisel-konu dışı-eğitim arasında kaldım yazı tura atıp burayı seçtim konu için, yanlışsa taşıyabilirsiniz. bu sene ingilizce öğrenmem şart. her yerde lazım oluyor artık. Bazı kursların camında 6 aylık hızlandırılmış ingilizce kursu filan yazıyor. 6 ayda öğrenilirmi? maliyeti yaklaşık ne kadardır. internetten bakıyorumda fiyat bulamadım. Öğrenmek kasar mı? teşekkürler, iyi bayramlar.[signature][hline]Deli333
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 6 ayda temel olarak hemen herşeyi öğrenirsin ama onu iyi bir pratikle taçlandırman lazım yoksa hemen unutulur. Zaten bilgisayar kullandığına göre az çok bir birikim vardır kolayca alışırsın. Dediğim gibi en önemli şey pratik yapmak. İngilizce artık hemen her yerde uygun fiyatlara ve kaliteli bir şekilde öğretiliyor. Çok dandik yerler olmadıktan sonra herhangi bir kurs sana rahatlıkla bilgiyi sunabilir, tanıdıkların filan varsa onlara danış mesela.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet 6 aylık kursa gittiğin de (bilmiyorum kaç kur oluyor sanırım 5 kur) Pratik ingilizceyi öğrenebilirsin,sonrasında unutulan bir olgu olduğu için ingilizceyi tekrarlaman gerekir (çok çabuk unutulur yoksa) Eğer olanağın varsa sana yurt dışını şiddet ile örenirim (Kanada,İngiltere,Amerika) Sadece yes ve no'dan ibaret bile olsan 6 ayda orada mükemmele yakın öğrenirsin..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @rabbit:+1[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 euhehu 6 ay için ancak kızılaya gidebilirim :lol: şaka bir yana bir yer bulup gidicem. taksitli filanda olursa çok kral olur .)[signature][hline]Deli333
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her akşam oturup en aşşa 30 kelime ezberliceksen olur tabiki niye olmasın[signature][hline]FB Sailing Team
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ingilizcenin 4000 kelimeyi barındırabilecek kadar zengin bir dil olduğunu mu sanıyorsun :)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ankara da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? teşekkürler herkese[signature][hline]Deli333
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 daha evvelden altyapin fln yoksa zor olur ama gercekten istiyorsan ugrasip ogrenirsin.yinede pratik yapman gerek kesinlikle. en sevdigim dil,zaten filolog olmayi düsünüyorum,ogrenmesi cok zevkli ve cok kolay bir dil,ogrenirsin merak etme:D
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla 6 aydan sonra anca cat pat konusursun. Oyle hemen orenilmiyo bi dil..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "6 ayda ingilizce" yazıyor ama camlarında falan. 3-5 yerde görmüştüm yani ordan hatırlıyorum. neyse artık 6 ay - 1 sene gidicem. şart oldu yani her yerde lazım oluyor.[signature][hline]Deli333
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 6 ayda oluyor. Fiyatları 600-800 arası değişiyor benim bildiğim...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 fiyat iyiymiş. bu ay sonu başlamayı düşünüyorum inşallah.[signature][hline]Deli333
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 istanbul'da bi kurs vardi, unuttum adini british bilmem ne miydi neydi.. pfff... anadolu tarafinda minibus yolu uzerinde kadikoy'e giderken sol tarafta, sahra-i cedit'te pelit'e gelmeden. duzgun sekilde ogretiyolar ve etkin bi sekilde ogreniyosun. reklam gibi oldu ama icerigini sevdigim kurslardan birisiydi benim. tavsiye ederim (bi de ismini hatirlasam...)[signature][hline]Tulahr
helena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Kreese, 03 Kasım 2005 11:47 tarihinde demiş ki: ingilizcenin 4000 kelimeyi barındırabilecek kadar zengin bir dil olduğunu mu sanıyorsun :) bu ingilizceyi hangi amaçla ve seviyede öğrenmek istediğine göre değişir. ki artık önemli olan ingilizce bilmek değil, ingilizceye ve bunun dışında en az bir dile daha ciddi anlamda hakim olmak[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 'Enghish Time' var mesela ama sabit fiyat olmaz zaten sınava sokarlar seviyene gore kura verirler seni fiyatı ona gore hesaplarlar cogu 6 kur oluyo eger cok zayıf deilse ingilizcen ilk 2 kuru atlatırlar 4 kur gorurusun. bide haftsonları fiyat baya artar[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 genede yurt dışında gitme imkanın varsa.. başka alternatif düşünme:)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 RUBBY.....öğrenmesi kolay dediğin şey yüzünden doğuş üni den atıldım ben...2 sene kaldım...alt yapınız yoksa böle bi işe girişmeyin paranız yanmasın..ek kontenjan la haliç üni ye geçtim..türkçe okuyacağım inşallah
Öne çıkan mesajlar