Rosh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya ben bugün cafeden knight onlineyi cd ye çektirdim ama 1264 wersionununu çekebiliomuş neyse geldim yükledim kendisi luncherda 1303 e kadar update etti oyun açılırken Datazones.tbl DataUIs_us.tbl Datafx.tbl die 3 tane hata werio kafayı yicem napabilirim yardım edinnnnn ii bayramlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 az arama yap bulursun daha çok tartışıldı cewaplandı ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ko yüklü olan arkadaşından bu dosyaları iste msn yoluyla falan bulundukları yer bu dosyaların Data klasörü oraya kopyala hallolur... yani -----> C:Program FilesKnightOnlineData [signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 05 Kasım 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar