BUst Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şimdi ben dün Ke yi yükledim,E-games gibi ibşey çıktı login name şifre yazdım kabul etmedi,Ko nun sitesinde kabul etti girdim sitede ama altta blocked fln yaızordu,üzüldüm baya,yeni bir acc. açtım 2 dk osra oda blocklandı sebebi nedir bunun okdr kasmıştım ilk acc u :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eline dupe item geçtiyse veya skill bug yaptıysan olabilir[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BUst, 04 Kasım 2005 08:26 tarihinde demiş ki: şimdi ben dün Ke yi yükledim,E-games gibi ibşey çıktı login name şifre yazdım kabul etmedi,Ko nun sitesinde kabul etti girdim sitede ama altta blocked fln yaızordu,üzüldüm baya,yeni bir acc. açtım 2 dk osra oda blocklandı sebebi nedir bunun okdr kasmıştım ilk acc u :( account aldıktan sonra mail adresine gelen aktivasyon linkini tıklamazsan oyuna giremezsin ve bloke olarak gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi dupe nedir bilmem ben ya. 30 lvl lı karakter gitti kaç aydır oynuodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BUst, 04 Kasım 2005 13:49 tarihinde demiş ki: 30 lvl lı karakter gitti kaç aydır oynuodum :D 30 Lvlı yakLaşık 15dakikada yapabilirsin üzüLme bence[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...35k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 e-games myko malesya serverişdir orada dupe bulamassın ama bir yanlışın olduysa oyunda oranın gm leri burası gibi diil acımazlar lvl 61 LooK_BacK has been banned no unban[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
you_banned Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben macro kullandım aynı sey yazdı 7 gun soora acılır mrk etme !!! eğer ilk uyarı vermişlerse sana[signature][hline]!!!emeğe saygı lutfen!!! !hileye hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İmzanla çelişiyosun. Tahminimce ileride de çelişmeye devam ediceksin.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar