Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önceki Notice..

Polithe1st

Öne çıkan mesajlar

Oyunda değildim görmedim ama bu sakın şöyle bir şey olmasın?

Web sitesine girdiğimizde arkadaşlarında söylediği üzerine şifre değiştiğinde giriş yapamıyorduk ama son bir kaç gündür şifre değiştirmeye girdiğimizde "change password currently disabled" gibi bir mesaj alıyorduk. Yani şifre değiştirme engellenmişti. Sakın bunu artık güven içerisinde yapabileceğimizi söylüyor olmasınlar?[signature][hline]Alterac & Oriole
Sosyal ağlarda paylaş

hayır kaksi..artık değiştirebilirisiniz gibi bişey degildi..ya tam hatırlamıyorum ne yazdıgını ama account güvenligi için bugün şifremizi değiştirmemiz gerektigini.bunun sadece bir tavsiye oldugunu yazıodu.yani yanlış anlamış olamam.ingilizcem iyidir :)proxy arıyorum şuan ama yok :S[signature][hline]server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:70k+
Clan:Satanic
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler

Dataların çalınması hem büyük bir suçtur. Hemde KO. sitesini ciddi yaptırımlara maruz bırakır(hukuki açıdan inanılmaz bir baskı altında kalır). Hal böyle iken, hiç bir firma bunu riske edemez. Bu sebeple account güvenliği onların sorumluluğu altındadır. Düşünün sadece account güvenliği ile sınırlı değil bu olay. Belkide binlerce milyonlarca kredi kartı numarası var işin içinde...[signature][hline]Alterac & Oriole
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bjork, 04 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Poli kanka 1 scream lik canın war gelmiş topic açmışsın
konuyu dağıtmadan diem :D
walla bende siteye giren 1 proxy bulamadım

Olum varya dünyanın 1 numaralı kscisisin..1231321 human daldınız hepiniz ayrı bi noob yatıramadınz asdada:D sonra sen gel son vuruşu yap hee bana 400 vurmanda ayrı bi tartışma konusu..if u need noob warrior pm islak_tosbaha asdasdada[signature][hline]server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:70k+
Clan:Satanic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 04 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
said:
Bjork, 04 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Poli kanka 1 scream lik canın war gelmiş topic açmışsın
konuyu dağıtmadan diem :D
walla bende siteye giren 1 proxy bulamadım

Olum varya dünyanın 1 numaralı kscisisin..1231321 human daldınız hepiniz ayrı bi noob yatıramadınz asdada:D sonra sen gel son vuruşu yap hee bana 400 vurmanda ayrı bi tartışma konusu..if u need noob warrior pm islak_tosbaha asdasdada

ahahha :D lmao yani :D
olm walla onu bunu bilmem de senle arena yapalım 1 ara :D
görelim n00b kim :D Gs_Bozi de dun staffla daldı 700 700 damage aldı kafasına :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 5xxx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...