Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Az önce notice de accountlarımızın güvenliği için bugün şifremizi deiştirmemiz gerektigini söylediler..ama siteye giren bi proxy bulamadım hala :S[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 for real?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 i'm for real xDzzzz evet böyle dediler..ingilizcem saglamdır valla xd[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben niye böyle bi noticeye gerek duyduklarını hala anlamadım acaba ters giden bişeyler mi war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bi yerde okudum sanki siteden hack mack bişeyler mi oluyomuş onunla mı ilgili acep? alla alla iş çıktı şimdi[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 peki proxy olan yok mu?girebilen siteye?[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Oyunda değildim görmedim ama bu sakın şöyle bir şey olmasın? Web sitesine girdiğimizde arkadaşlarında söylediği üzerine şifre değiştiğinde giriş yapamıyorduk ama son bir kaç gündür şifre değiştirmeye girdiğimizde "change password currently disabled" gibi bir mesaj alıyorduk. Yani şifre değiştirme engellenmişti. Sakın bunu artık güven içerisinde yapabileceğimizi söylüyor olmasınlar?[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bende doğm tarihimi bilmiom napcaz acaba:)[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayır kaksi..artık değiştirebilirisiniz gibi bişey degildi..ya tam hatırlamıyorum ne yazdıgını ama account güvenligi için bugün şifremizi değiştirmemiz gerektigini.bunun sadece bir tavsiye oldugunu yazıodu.yani yanlış anlamış olamam.ingilizcem iyidir :)proxy arıyorum şuan ama yok :S[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: TaLkative, 04 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: bende doğm tarihimi bilmiom napcaz acaba:) kopanzi xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ßen siteye gireßiLiyorum.. Proxy oLmadan[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : 7**** Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 zaten istesenizde sifre deişemisunuz sifre deişimi aktif deil suan disable edilmiş durumda az önce ben denedim ama olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 asdasd ben giremiyorum siteye şuan :S[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Boşuna proxy aramayın şifreyi deiştirmiyor edit password currently disabled diye bi mesaj geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 editing password is currently disabled. şuan şifre falan değiştirilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dediğimize geldik mi? :D[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehe k.e bizimle dalga geçioo töbe[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: KaKsi, 04 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: Dediğimize geldik mi? :D pişşt..daha gelmedik :))[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Database çalınması mı?imkansız..yapabilen varsa başka saglam database lere el atsın..hem bu database 3-4 mb lık bişey deilki :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya beyler Dataların çalınması hem büyük bir suçtur. Hemde KO. sitesini ciddi yaptırımlara maruz bırakır(hukuki açıdan inanılmaz bir baskı altında kalır). Hal böyle iken, hiç bir firma bunu riske edemez. Bu sebeple account güvenliği onların sorumluluğu altındadır. Düşünün sadece account güvenliği ile sınırlı değil bu olay. Belkide binlerce milyonlarca kredi kartı numarası var işin içinde...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elanesse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şu an proxy siz girebiliyorum siteye.Ama isteyenlere Adress:80.108.20.12 B. Nok.:3128 Ama şifreler değiştirilemiyo şu an[signature][hline]Name : Elanesse Nation : Karus Class : Shadow Vain Server : Diez Clan : BOSS Lvl : 6x Np : 105xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 70.31.180.254:7212 buyrun deneyin. bu proxy çalışıyor :) https hem de [Bu mesaj OffLine tarafından 04 Kasım 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Poli kanka 1 scream lik canın war gelmiş topic açmışsın konuyu dağıtmadan diem :D walla bende siteye giren 1 proxy bulamadım[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bjork, 04 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Poli kanka 1 scream lik canın war gelmiş topic açmışsın konuyu dağıtmadan diem :D walla bende siteye giren 1 proxy bulamadım Olum varya dünyanın 1 numaralı kscisisin..1231321 human daldınız hepiniz ayrı bi noob yatıramadınz asdada:D sonra sen gel son vuruşu yap hee bana 400 vurmanda ayrı bi tartışma konusu..if u need noob warrior pm islak_tosbaha asdasdada[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: polifonik_osuruk, 04 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 04 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Poli kanka 1 scream lik canın war gelmiş topic açmışsın konuyu dağıtmadan diem :D walla bende siteye giren 1 proxy bulamadım Olum varya dünyanın 1 numaralı kscisisin..1231321 human daldınız hepiniz ayrı bi noob yatıramadınz asdada:D sonra sen gel son vuruşu yap hee bana 400 vurmanda ayrı bi tartışma konusu..if u need noob warrior pm islak_tosbaha asdasdada ahahha :D lmao yani :D olm walla onu bunu bilmem de senle arena yapalım 1 ara :D görelim n00b kim :D Gs_Bozi de dun staffla daldı 700 700 damage aldı kafasına :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar