BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Mortis, 04 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki: anathema - angelica veya my dying bride - for my fallen angel Bunlar damar..Damardan gaz olmaz patlarız animallah :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ulan o kadar sayfa boyunca Haunted yazmamışınız zaten diğer gruplar bol bol yazılmış.Bütün The Haunted şarkılarının hemen hemen hepsi gazdır zaten. Dinleyiniz...[signature][hline] All those moments will lost in time...Like tears in rain [Bu mesaj Mythisis tarafından 04 Kasım 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 DO YOU WANNA FUCK YOU ALLyani gnr welcome to the jungle bu şarkı kadar gaz pek şarkı olmaz[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Machine Head - Imperium[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Mythisis, 04 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Ulan o kadar sayfa boyunca Haunted yazmamışınız zaten diğer gruplar bol bol yazılmış.Bütün The Haunted şarkılarının hemen hemen hepsi gazdır zaten. Dinleyiniz... Eğer Evanescene - The Haunted diyosan +1 diyorum.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayır tabii ki onu demiyor, İsveçli post-thrash/melodik death grubu The Haunted'dan bahsediyor. Ayrıca yazmıştım ben: said: Jester, 28 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: The Haunted Hate Song Under The Surface Sweet Relief Burnt To A Shell[signature][hline]Destroy the pattern, anything that seperates Across the times... Who dares to follow? In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Trigger şu an itibariyle 3. ayını doldurdu kulağımda.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Baya sıfatlı bir gurupmuş Haunted post-trash/melodic death.. :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yok baya sıfatlı değil, biri ilk iki albümdeki tarzı diğeri diğer albümlerdeki.[signature][hline]Destroy the pattern, anything that seperates Across the times... Who dares to follow? In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 rhapsody-sinergy-theater of tregady beni genelde gaza getirir tabi bide manowarın sarkıları genellikle hepsi savas icerikli oldugu icin iyidir:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: NoS, 04 Kasım 2005 21:17 tarihinde demiş ki: DO YOU WANNA FUCK YOU ALLyani gnr welcome to the jungle bu şarkı kadar gaz pek şarkı olmaz Ama bolt olarak verdiğin replik Guns'n Roses-Wellcome to the Jungle (Live ERA 87-93) albümünden..Rare itemdır :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben live in tokyo yu izliyorum orda da axl DO YOU WANNA FUCK YOU ALL TOKYOdie bağırıyo ordan aklıma geldi[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: NoS, 04 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ben live in tokyo yu izliyorum orda da axl DO YOU WANNA FUCK YOU ALL TOKYOdie bağırıyo ordan aklıma geldi Doğru..Adam kendini tekrarlıyo..Sonrada Wake up,Time to goooooooo die bağırıyor mu?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şu britney cover'ı warya Chilren of bodom un oops i did it again çok eğlenceli ve gaz olmuş oda[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BulletRide, 04 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: said: NoS, 04 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ben live in tokyo yu izliyorum orda da axl DO YOU WANNA FUCK YOU ALL TOKYOdie bağırıyo ordan aklıma geldi Doğru..Adam kendini tekrarlıyo..Sonrada Wake up,Time to goooooooo die bağırıyor mu? eet de o ztn şarkının başlangıcı yani bunda pek süpriz bişey yok klibin başında da aynısını söylüyo[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Stüdyo versiyonunda albümün söylemiyor direk uuuuooooov diye bir girişin ardından şarkı başlıyor...Hatta şu an arkada çalıyor..Klipte falan mı söylüyor..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yok burada da do you wanna fuck you all demiyomuş pardon o zmn konserlerde diyodur[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: NoS, 04 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 04 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: said: NoS, 04 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ben live in tokyo yu izliyorum orda da axl DO YOU WANNA FUCK YOU ALL TOKYOdie bağırıyo ordan aklıma geldi Doğru..Adam kendini tekrarlıyo..Sonrada Wake up,Time to goooooooo die bağırıyor mu? eet de o ztn şarkının başlangıcı yani bunda pek süpriz bişey yok klibin başında da aynısını söylüyo oha hepsini düzelteyim 1) GNR tokyo konseri öncesi AXL falan bagırmıyo GNR sahneye cıkarken (dışses) "TOKYOOOOO! BONZAI MOTHERFUCKERS! FROM HOLLYWOOD, GUNS N' ROSES!" diyor ve mütakiben Nightrain calınıyor. 2) Wake up, it's time to go değil, wake up, it's time to die! 3) welcome to the jungle öncesi, Do you want me to fuck you all TOKYO! You're in the JUNGLE ! WAKE UP IT'S TIME TO DIE diyor ve sarkı baslıyor 4)Welcome to the jungle klibi öncesi öyle bişi söylemio =) (6 tane falan klibi var bende) 5) Tokyo Live diye bişi yok, Use Your Illusion I olacak o ...[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 04 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Quivalen-soth, 04 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: NoS, 04 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 04 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: said: NoS, 04 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ben live in tokyo yu izliyorum orda da axl DO YOU WANNA FUCK YOU ALL TOKYOdie bağırıyo ordan aklıma geldi Doğru..Adam kendini tekrarlıyo..Sonrada Wake up,Time to goooooooo die bağırıyor mu? eet de o ztn şarkının başlangıcı yani bunda pek süpriz bişey yok klibin başında da aynısını söylüyo oha hepsini düzelteyim 1) GNR tokyo konseri öncesi AXL falan bagırmıyo GNR sahneye cıkarken (dışses) "TOKYOOOOO! BONZAI MOTHERFUCKERS! FROM HOLLYWOOD, GUNS N' ROSES!" diyor ve mütakiben Nightrain calınıyor. 2) Wake up, it's time to go değil, wake up, it's time to die! 3) welcome to the jungle öncesi, Do you want me to fuck you all TOKYO! You're in the JUNGLE ! WAKE UP IT'S TIME TO DIE diyor ve sarkı baslıyor 4)Welcome to the jungle klibi öncesi öyle bişi söylemio =) (6 tane falan klibi var bende) 5) Tokyo Live diye bişi yok, Use Your Illusion I olacak o ... 1-ben şarkı başlangıcından bahsediyorum 4-ben sonra düzelttim 5-guns and roses live in tokyo use your iliusion tour 1-2 uzun ismi bunu mu yaziyim her seferinde[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Zaten düzeltildi yanlış anlaşılmalar kalktı geç kaldın biras :)..Bi time to die olcakmış ona dikkat etmedim doğru :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 You Could be mine acaip ama UseYourIllusions 2 de bi de Talkbox ile Slash solosu bi de Matt Sorum solosu...(duff da gelio hehe ikili yapıolar) amaan GNR topici olmasın =)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 04 Kasım 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben, you could be mine'ın videosuna hastayım Terminatör günleri :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 her ne kadar şarkı sözlerinin filmle bir alakası olmamasına rağmen =D [spo1=You Could Be Mine]I'm a cold heartbreaker Fit ta burn and i'll rip your heart in two An i'll leave you lyin' on the bed I'll be out the door before ya wake It's nuthin' new ta you 'cause i think *we've seen that movie too 'cause you could be mine But you're way out of line With your bitch slap rappin' And your cocaine tongue You get nuthin' done I said you could be mine Now holidays come and then they go It's nothin' new today Collect another memory When i come home late at night Don't ask me where i've been Just count your stars i'm home again 'cause you could be mine But you're way out of line With your bitch slap rappin' And your cocaine tongue You get nuthin' done I said you could be mine You've gone sketchin' too many times Why don't ya give it a rest Why Must you find Another reason to cry While you're breakin' down my back n' I been rackin' out my brain It don't matter how we make it 'cause it always ends the same You can push it for more mileage But your flaps r' wearin' thin And i could sleep on it 'til mornin' But this nightmare never ends Don't forget to call my lawyers With ridiculous demands An you can take the pity so far But it's more than i can stand 'cause this couchtrip's gettin' older Tell me how long has it been 'cause 5 years is forever An you haven't grown up yet You could be mine But you're way out of line With your bitch slap rappin' And your cocaine tongue You get nuthin' done I said you could be mine You should be You could be mine[/spo] edit: buna karşın UseYourIllusions 2 Sweet Child o'mine Vokali berbat ötesidir Axl ın[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 04 Kasım 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eet öyle de babalar konudan epey sapdık biz en iisi gnr topiğine gidelim hazır orda cillop gibi topik duruyor[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar