rei Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar bana dupeci diin istediiniz kötü ismi takın ama artık oyunda bulamıcaksınız çünkü bu oyun gerçekten hadiini aşıyor yapmam gereken o kadar çok şey varki hepinize bi veda etmek istedim ii oyunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heal4u Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 *!kendi gibi bir gereksizi daha gidenler listesine ekler ve hain bir gülüşle sayfayı çevirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 *hiç kmise umursamaz ve adam çekip gider*[signature][hline]malesya serveri hepinizi beklerim ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame amerikan serveri ırk=insan job=heal,rezzer priest lvl=46dan düşme 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 istenmediği yerde durmayacağını söyledi ve hışımla arkasını dönerek çalıların arkasında adeta bir ateş böceği gibi kayboldu........[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cemshit yazıyı nasıll yazmak istediğini anladım o şekli yazma için *!.............* nokta olan yerler istediğini yazabilrisin[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 onun için uğraşmadım ben farklı olmak istiyorum :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oyun haddini aşmaz , ipin ucunu kaçıran insanın kendisidir...[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 özlü sözler[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Graveyard, 04 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: özlü sözler iltifat ? .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Damlaya damlaya göl olur eeeee :S snn ki benden kara o.O.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 way be bole olmamalı be yaw üzüldüm gercekten :([signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar