cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 skill bug ban nedeni diye duydum ve banlananları görüyoruz ama başıma hiç iş gelmedi gelme riskine karşı novaları kaldıracam bir işe yarar mı?[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Kaldırma bence,iyisin devam :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehahe skıll bug tabıkı ban sebebı bnm magem banlanmıstı 1 ay daha yenı acıldı hemde bn tam salagım lvl 60 mageyle bug yaptım :)[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yakışır cemshitime skill bug...Hatta öztürkçesiyle sikil bag Öhöm öhöm...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehh biras salaklık olmuş ben lvl 30 mage e yaptım :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sen kusura bakma ama su kaltımamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ama o mage benim asıl charın yan tarafında duruyo yani asıl charın şifreside ban yicek diye korkuyom :([signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 olabilir herkesin salaklık anlayışı farklı senden özür dilerim kardeş[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bilinc yazdığın topiclerle yavaş yavaş hayran kitlesi edinmeye başladın haberin olsun skill bug hiç bi halta yaramıyo rahat ol goblin ve abyys kasmak dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sağında mı duruyor esas çarın solunda mı esas önemli olan bu sikil bak için. Solsa sakat eğer sağ ise yırtarsın. Bilirsin solcuları sevmezler bu ülkede...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bilinc, 04 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Sağında mı duruyor esas çarın solunda mı esas önemli olan bu sikil bak için. Solsa sakat eğer sağ ise yırtarsın. Bilirsin solcuları sevmezler bu ülkede... *!yarılır kabak gibi*[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 walla bizim işimize bayaa yarıyo 5 tane buglu mage 1 elmo sürüsünü yatırabiliyoruz cz de veya bizim zone ya yapılan saldırılarda tabiki :D bide yanımıza buff-heal-rezz olan bi priest alıyoz (tabiki adam level 100 diil skill bug :D) yani okadar dandik diil... dandik ama okadar diil[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bilinç coştu:D:D:)[signature][hline]malesya serveri hepinizi beklerim ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame amerikan serveri ırk=insan job=heal,rezzer priest lvl=46dan düşme 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 heh, bilinc sağ sol sakat şimdi. Biz oyuna bakalım :D[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Tebrikler cemshit goldmetal coming with post Sana iyi yolculuklar dilerim çileli cz yollarında Defolgitturizm çayları şirketten vermektedir.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aga nooldu anlamadım ama........[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bilinc, 04 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Yakışır cemshitime skill bug...Hatta öztürkçesiyle sikil bag Öhöm öhöm... sikil bag heuheuheuheuh LöL:DDDDDDDD[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :1xxxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Güzeldi bilinç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Agalara karşı baya bir antipatimle tanınırım. Hatta homofobik olmama karşın aga hitabı bende o şahsı homolaştırma içgüdüsü uyandırır nacizane zarif bünyemde. Ağır bir tümce mi oldu? Yok be abi...Ama tümce demesek? Oke...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 iyi öyle olsun.[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bilinc, 04 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Tebrikler cemshit goldmetal coming with post Sana iyi yolculuklar dilerim çileli cz yollarında Defolgitturizm çayları şirketten vermektedir. bu mu yani ?? bööghh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Problem ne ki dupewipe? Biz eşekler gibi lvl kasmışız skill açcaz diye. Hatta açıldığında manyakcasına sevinmişiz. Halbuki hata bizdeymiş sevgili cemshit şıpdanak hatta şippadak sikil bak ederekten açmış sikilleri. Bende gold metal göndermişim cemshitime çok mu canım? Sikil bak in levelink out[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 xgienon da 3 dilde notice geçti banlanacaktır skill bug yapanlar diye yapmayın ya çok ezik duruyor harbi 3 nova bide toplasan 3 nova 1000 vuramıyolar zaten banlanmaya başladılar xgienonda inşllh hepsi biter!![signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaw ben nasıl banlanmaktan kurtulurum diye açtım topic i. sen bana 3 tane altın madalya yolla 1 tane az 3 nova açtım :D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şöyle açıklayalım o zaman: Coni: Hey toni korkarım ben bir adam öldürdüm Toni: Hadi ya ciddimisin, umarım ölmemiştir. Coni: Toni öldü diyorum sana! Toni: Hey bir gören oldu mu? Coni: Hayır toni umarım olmamıştır. Ceseti hemen yok etmeliyiz. Toni: Tamam hemen vegas çölüne ceseti gömelim. Eğer seni bir gören olduysa hemen meksikaya kaçarız. Coni: Harikasın Toni...Seni seviyorum Toni: Ben de seni... Sarılırlar... Senin sikil bak konusunun anadüşüncesi ile bu filmin anadüşünceleri bir yerlerde çakışıyor sanırım.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar