Rocksteady Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu forumda daha cok yeniyim o yüzden pek konuları takip edemiorum ama yeni server la ilgili bi topic gördüm peki bu konuda kesin bilgisi olan var mı yani %100 acılcak mı acılcaksa ne zaman bu konularda kulaktan dolma deil ciddi bilgisi olan birileri varsa ve beni aydınlatırsa memnun olurum... şimdiden teşekkürler...[signature][hline]ProKnight(PrometheuS) lvl 61 160k np (dup BUS tan ban) Rocksteady lvl 62 170k np (RE+3 ten ban) ironskin lvl 62 75k np (buda banlanırsa ver elini Amerika :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya babacım körmüsün aşşağıda topic var ya[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaw okuyun biras yaa[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksteady Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya coşmıyın 2 dakkada ilk topiğimiz alışcas :P ama bn kesin tarih yada herhangi bi kesin bilgi iceren bi topic göremedim ... böle bi topic varsa (kesin bilgi iceren ) yollayın okuyalım :D[signature][hline]ProKnight(PrometheuS) lvl 61 160k np (dup BUS tan ban) Rocksteady lvl 62 170k np (RE+3 ten ban) ironskin lvl 62 75k np (buda banlanırsa ver elini Amerika :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ewt yok çünkü öyle bi tarih yok. ilk geldiğimde bende çok ezildim hala eziyolar bazen forum kurallarına alışana kadar sabret(bu bir dileniştir topic ini okursan anlarsın):D ama gayet memnunum[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar