Stunner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 NCS şuan kullanilior mu?Kullanirmiyorsa nede?Ne zaman kullanicak?Bide nerde kullancaz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 benim bildiğim kullanılıyor nick deyiştirmek için lazım oluryor moradonda veronicanın yanındaki inn hostes var onun yanında biri daha varya o adam adamın ismini bilmediğim için boyle soylemek zorunda kaldım :D [Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 04 Kasım 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diezdeysen satatım 200m hemen trink.takasta olur. satatmak güzel bişi tabi. [Bu mesaj Subx tarafından 04 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sitede ve oyunda notice gecer ne zaman acilacagi yada acildigi konusunda.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Apocalypse Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elanesse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Adından da anlaşıldığı gibi reskill yaparken kullancan :D[signature][hline]Name : Elanesse Nation : Karus Class : Shadow Vain Server : Diez Clan : BOSS Lvl : 6x Np : 105xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Elanesse, 04 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Adından da anlaşıldığı gibi reskill yaparken kullancan :D anlamadim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Elanesse, 04 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Adından da anlaşıldığı gibi reskill yaparken kullancan :D sallaaaa[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Subx, 04 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki: diezdeysen satatım 200m hemen trink.takasta olur. satatmak güzel bişi tabi. [Bu mesaj Subx tarafından 04 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] diezde NCS kullanilmior..[signature][hline]Aga Clan pls ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eğer sende ncs varsa ki kullanılmıyor yeni patch geldiğinde akıllı davranıp git mordona yani patch geldi kullanılabiliyo die böle 6 tane satan birini tanıyom eski patilerden o knedini biliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Kullanılmıyor :) satarken sölicektim zaten :D Sattıktan sonra diyelim şuna :p [Bu mesaj Subx tarafından 04 Kasım 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cypher de kullanılmıyordu ama su an bılmıyorum ınsallah kullanılıyordur benm charım da buyuk bı mucize olurda acılırsaben de anında kullanmayı dusunuorum 999mılyonu gozden cıkardım da yeterkı charım acılsın bi de Stuner Sen chpherdekı stunerısın? [signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( [Bu mesaj NoCry_CZ tarafından 04 Kasım 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar