Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI Atlantic Minoc'da Gemi ile mining için arkadaş???

XThiEf

Öne çıkan mesajlar

Ne kıymetli yazıların warmış lan. O yazıların hiçbiri bir işe yaramıyor bunu söyleyeyim. :-| :-| (Açtığım her topici kendini övecek şekilde aaaa benim o konuda yazım wardı gidin okuyun şeklinde belirtme herkes bu sitede ne olduğunu biliyor sırf övünmek için bunu yapıp kendini iğrençleştirme :-| :-| :-| :-| )
Sosyal ağlarda paylaş

Ne poh atması bea str hiç artmıyo o yöntemleri denedim skill puan toplamımı 700 e kadar çıkarmasamda bakalım artacakmı die armslore kastım zatem 0 idi 10 yaptım ama artmadı gene str niyetim tekrardan denemk deil işer yarasaydı skill 10 olana kadar bir kes bile str artsaydı puanımı 700 e amamlayıp bu yolu seçecektim ama OLMUYOR kabul et :-|
Sosyal ağlarda paylaş

Ne poh atması bea str hiç artmıyo o yöntemleri denedim skill puan toplamımı 700 e kadar çıkarmasamda bakalım artacakmı die armslore kastım zatem 0 idi 10 yaptım ama artmadı gene str niyetim tekrardan denemk deil işer yarasaydı skill 10 olana kadar bir kes bile str artsaydı puanımı 700 e amamlayıp bu yolu seçecektim ama OLMUYOR kabul et :-|
Sosyal ağlarda paylaş

thief: skillerini 700 e dek cıkar sonra stat saw yontemini dene (osi serverlarında gecerli sadece) bi kaç defa arms lore istiyorsan bunu 10a dek cıkar sonra tekrar düşür. oluyor yani, bugune dek herkes karakterinin statlarını bu yöntemle istedigi sekile getirdi. yılalrdır kullandıgımız bir yöntem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

saw'u nasıl beceremedin onu anlamadım?
iki dakikada maxlemeyi beklemiyodun heralde.
uoassisti anlatıyım sana,
o çok daha kolay.
orda bi seçenek var, "gemi ile mining'e çık" diye,
ona basıyosun,
adamın gidiyo,
10 dakika sonra 5000 ingotla geri dönüyo.
optionsdan hangi oreları çıkarmasını istediğini seçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...