ntxsoft Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar acil olarak kitap özetine ihtiyacım var. Kitap Stephen King'in Summer Season'ı. İçinde dört hikaye varmış özelliklede "The Breathing Method". Kitabın ingilizce özeti gerekiyor. Bunu bulabileceğim bir site var mı? Çok acil çünkü arkadaşımın bayramının zebil olmasını istemiyorum. İnternette aramadığım yer kalmadı. Yardım edin bana lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 uyuz oluorm sizin gibi adamlara otur 2 gecede oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 deli misin nesin malmısın umarım en yakın zamanda banlanırsın... soruna gelince emule veya bittorten yükleyip oralarda ara belki bulabilirsin özet olmasada e-book olarka kitabı bulabilirsin. edik// 1. bi üstteki mesaj quote lanmaz 2. bi başka pati userına senin gibi klas ve millete sataşan tipler olmadıkları sürece ters ters cevaplar verilmez (kurallarla ilgili topiclerde yazıor, bakabilir biliyorsan okuyabilirsin) 3. adından direk kaybediosun zaten [Bu mesaj Agent_47 tarafından 02 Kasım 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Agent_47, 02 Kasım 2005 19:48 tarihinde demiş ki: deli misin nesin malmısın umarım en yakın zamanda banlanırsın... soruna gelince emule veya bittorten yükleyip oralarda ara belki bulabilirsin özet olmasada e-book olarka kitabı bulabilirsin. niekine kizdin solemiyimmi fikrimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cok tessekkur ederim bi anda sozlukteki zamanlarim geldi bak ondan attilar beni galiba artik dunya daha bi guzel gelio bana evt evt her yer aydinlandi artik bole seyler yazmicam tekrar tesekkur ederim :) bi yol al hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sanırım buradan ulaşabilirsin.Çok inceleyemedim ama belki bulursun.Denemekte yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sparknotes.com gradesaver.com ikisinide dene[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 madem adama bi yardımınız dokunmayacak salak saçma yorumlarınızı kendi kendinize yapın[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Adama bak ya sanki kendi ödevim. Daha ne yazdığımı bile anlamamış. Kendime deil ödev arkadaşıma lazım. Disappear verdiğin siteler için saol umarım orda bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.sparknotes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kitap okumak iyi gelir ya..otur oku kitabını abicim..sarmadımı direk gazete dergi saldır ardından tekrar devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kitap okumak herkes için bir boş zaman aktivitesi değildir bunu aklınızda bulundurun. bunu meslek edinmiş insanlar vardır ve ayda bilmem kaç hikaye şiir roman oyun okumak zorunda olan ve sınavlarda ebesini gören insanlar anlar ancak bunu. ha tabi oturup okumak en iyisi ama buyrun okuyun samuel richardson - clarissa total 1500sayfa. hadi buyrun. bana koymuyo alıştım artık ama o sitelerden ekstra notlar ile çalışmak diye bir kavram vardır bilmem bilir misiniz, o açıdan gaaayet yararlı sitelerdir, livescore, eurobet gibi sitelerden daha yararlı olduklarını söylememe gerek yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 http://www.gata.edu.tr/kutuphane/kitap_ozetleri.htm http://www.ozetler.com.tr.tc/ www.ogretmenlik.com/ozetler.htm www.odevsitesi.com/ kategori.asp?katno=180&katadi=Kitap%20Özetleri www.dersimiz.com/kaynaklar/default.asp[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 www.sparksnotes.com überdir[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 www.pinkmonkey.com bazı kitaplar mevcut[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar