Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap özeti bulabilirmiyim?


ntxsoft

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar acil olarak kitap özetine ihtiyacım var. Kitap Stephen King'in Summer Season'ı. İçinde dört hikaye varmış özelliklede "The Breathing Method". Kitabın ingilizce özeti gerekiyor. Bunu bulabileceğim bir site var mı? Çok acil çünkü arkadaşımın bayramının zebil olmasını istemiyorum. İnternette aramadığım yer kalmadı. Yardım edin bana lütfen...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deli misin nesin malmısın umarım en yakın zamanda banlanırsın...

soruna gelince emule veya bittorten yükleyip oralarda ara belki bulabilirsin özet olmasada e-book olarka kitabı bulabilirsin.


edik//

1. bi üstteki mesaj quote lanmaz
2. bi başka pati userına senin gibi klas ve millete sataşan tipler olmadıkları sürece ters ters cevaplar verilmez (kurallarla ilgili topiclerde yazıor, bakabilir biliyorsan okuyabilirsin)
3. adından direk kaybediosun zaten

[Bu mesaj Agent_47 tarafından 02 Kasım 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitap okumak herkes için bir boş zaman aktivitesi değildir bunu aklınızda bulundurun. bunu meslek edinmiş insanlar vardır ve ayda bilmem kaç hikaye şiir roman oyun okumak zorunda olan ve sınavlarda ebesini gören insanlar anlar ancak bunu.

ha tabi oturup okumak en iyisi ama buyrun okuyun samuel richardson - clarissa
total 1500sayfa. hadi buyrun.
bana koymuyo alıştım artık ama o sitelerden ekstra notlar ile çalışmak diye bir kavram vardır bilmem bilir misiniz, o açıdan gaaayet yararlı sitelerdir, livescore, eurobet gibi sitelerden daha yararlı olduklarını söylememe gerek yok herhalde?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...