mc_ups Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 2 hafta once site acıldıgında şifremi değiştirdim yazdıgım şifreyi kabul etmiyor. Suan da sitenin şifre isteme kısmı kapalı sizce ne yapmalıyım.Lutfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ayni sey bendede mevcut sanirim sitenin acilmasini bekliyicez oldugu zaman foruma yazarim zaten cok sevdim ben burayi :) ayrica yeni gordum KaKsi daha once vermis su linktede yaziyor Asıl Link: forum.paticik.com//view.php?id=129653 sonradan gordum editledim olayi [Bu mesaj FixeFixe tarafından 04 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kardeş biz döte gelmişiz aglayanımız yok insalllah açılır kavusuruz çarlarımıza cok özledim cok 2 hafta oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar