Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz aslında çok iyi rpcileriz

montezaus

Öne çıkan mesajlar

İlk bu forumu bulduğumda çocuk gibi heyecanlanmıştım aslında. Tarihi olaylara, efsanelere merak saranların, benden başka, olduğunu öğrendim. Hiçbirinizi tanımasamda içim ısındı size gerçekten. Ama kafamda bi soru daha var. Herkes benim gibimi yansıtıyo destanlara merakını.

Kısaca söyleyeyim, masaüstü yada mmorpg oyunlarda mutlaka rp yaparım ve bunun asıl sebebide bu merakımdır. Ayrıca sınıfta tarih dersinde arasıra canım sıkıldığında kalkıp tarihi efsaneleri anlatırım (ki daha sonra aynı anlatış tarzını[benzerini] ekmek teknesinde heredot cevdette gördüm çok sevindim) Bu söylediklerim sizdede varmı merak ettim. Ayrıca birlikte bi grup kurup bir mmoprg oyuna girmeyi çok isterim

Sevgiler,[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
Imperial Guard ( www.imperial-guard.net )
Star Wars: Galaxies
---
Diaboli virtus in umbust est
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh aynı ben ben tarih dersinden sayfa açmadan hatta tarihg deslerini dinlnme dersi yaparak gecmiştim cuma gunu tarih gunuydu bizim 80 dakıka Tarıh 80 dakıka turk tarıhı ve 80 dakıka beden vardı 160 dakıkalık tarıhlerde yatıp uyuyodum sınıfta tenefuse bıle kalkmıyodum oncekı gece oyun oynayıp sabah alıyodum uykumu hatta bır kere ole mınıbuste uyuya kaldım okula gıterken bır uyandırdılarkı kadıkoye gelmişiz adam ek para istiyo vein arabadan diyo :D
Tarihciler bana ilk gıcık olurlardı felan derse kaldırırlardı aşagılıyarak uyuyosunda bılıyomusun bakalım dıye ben bir doktururdum bana anadoludakı hoyuk kentlerden 3 unu soyle dedı ben hepsını saymaya bir başladım hoca dıyor sus ben gaza gelmişim o sırada dumur olan hoca bana otur demeyi unuttu ikinci kurbanını kaldırmış cocuga sordu soruyo ben makına gıbı anlatıyom hoca dumur oldu
birde şu olay vardı tarihte etrafımda oturan adamlar yuzde yuz geciyordu tarihten. sınavdan bir gun once herkes beni arayıp yer ayarlamaya calısıyordu eheh
birde 40 dakıkada aşırı kazık sınav sorularını kımse yetiştiremiyordu herif osmanlı tarihinde bize sicilyadaki olayları soruyor o kadar costu yani ben hem kendi kagıdımı hem onumdeki hem yanımdakı kagıdı cozuyordum hocada 1 not eksık verıyordu habıre
birde en arka koşede oturuyom tek bir kıza aptalca aşık oldugum için diger kızlarla aramda igi degel konuşmuyom yuz vermiyom onlarda adımı bile bilmiyolardı daha felan tarihte hoca ronesans reformun avrupa sosya kulturel yapısındakı etkılerı ve sınıf farklarını anlatıyordu da lise 2 di daha :D herif coşmuştu yani dersi kimse dinlemiyor ben fark ettim kalktım hocayla bir tartılşmaya koyulduk off kimse bir şey anlamıyolar kultur duzeyım bıraz daha yuksek sınıftakılerden 2-3 kışı maksımum konuyu yakaladı biz hocayla tam kaz fransız ıhtılalıne kadar avrupa toplum yapısını tartışıyoz herkes dumur olmuş bakıyor felan o gunden sonra mıllet benden hepten kaçtı :D
birde her fırsatta tarihçiyle koyuyoruz tatışmayı hocada çok kafa adam ama kimse bişey anlamıyordu eheh
zaten tarihciler hep beni ablukaya alırdı sınavlarda kopya vermiyim diye birde dumur olanlar vardı çocuklar gunlerce kitabı ezberliyor bir alıyor ben uyuyarak 5-1 alıyorum herkes uyuz oluyodu bana
birde ozel okula giderken cok hikaye anlatırdım cok cabuk gaz olan bir hocamız vardı cıkardım heradot gibi canakkale savaşı toplar patlıyor mermiler vızıldıyor annesının karnındakı bebeler kurşunla oluyor felan dıye oysakı sozludeyım hoca bana trablusgarp savaşını sormuş bende hatırlamıyorum başlardım yazmaya boyle hocayı aglatır beşi kapardım herkes te tip tip bakardı bana :D yazılılarda bile yazarak puan almışlıgım var hoca bilmedigim biyerden sormuş paso salladım felan uzun uzun hocada okumaya üşendi beş verdi eheh

birde bir din hocamız vardı bizim ozelde adamın sınavında yazış yaparak 7 soru doıldurdum 10 sorudan yazımda cirkin soru numaralarını ufak yazdım sonuçlar bir geldi ana 87 almışım dumur oldum tabi 10 sorudan 7 si ni yaptım 87 eheh

birde alakasız ama lisedeki dincimiz her sınavı 4 soru yapardı ve bir soru kesin islam dininda allah inanci olurdu her sınav bankoydu ama birde bir ark her soruya allah tektir yazıp devamını sallıyarak 80 almıştı eheh[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada FRP - TR nette paladın kulubu var oraya bak ıstersen gercekle FRP yı bırleştırmeye calısıyoruz orda[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...