noma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 simdi bu oyundaki pvp nasıl onu istiyorum sizden yani coh daki iilerle cov daki kötüleri karsı karsıya getirip mi pvp saglayacaklar yoqsa sadece kötüler belli arenalarda savasacakmi? bu konu icin baya bakındım ama kimse deyinmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 değinilmemesinin sebebi , coh oynayan türk topluluğun pvp meraklısı olmaması sanırım.. ben de dahil.. COH/COV da pvp belirli alanlarda gerçekleşicek ve bu alanlarda level sınırlaması mevcut (gerçi bahsedilen levellar hep alt limit , umuyorumki alanlara girişin birde üst limiti vardır) , ancak girdikten sonraki aksiyon nasıl gerçekleiyor bunu ancak oynayan oyunculardan duyucaz.. tabii oyundan başlarını kaldırıp buraya bakarlar ise :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 PvP için Arenalar zaten CoH'da mevcuttu. CoV ile birlikte ise iki tarafın PvP yapabileceği 4 tane zone eklendi. Bu zone'lara girenler otomatikman PvP'yi kabul etmiş oluyorlar. Ayrıca base raid'ler ve PvP missionlarda mevcut.[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Alanlara girişte üst sınıra gerek yok çünkü herkes bu alanlarda tek bir levele geliyor. Bloody Bay da 25, Siren's Call da 30 ve Warburg da 38.[signature][hline]- Yazımı turamı - Yazı - tatatata.. Bilemedin tura olacaktı mua hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 annadım tesekkür ederim. ayrıyetten coh ile covu birlestirmemisler diilmi iyi kötü modu yoq halen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 CoH ile CoV birleşmiştir.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 keyzar üsstte yazmis zaten ben neden salak gibi sordum bunu bilmiorum. ii okumamisim özür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar