raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaslar bayram nedenyle baska bıyerdeym suan ve net cafenın bırısıne wow u yukledm.snra eu da oynadıgım için eu.logon.worldofwarcraft.com yazdım son patchı ındırmesi için ama yanlıs version dedi.Bu arada copy cd den yukledm wow u.Snra us yazdım eu yerine bu sefer basladı dowpnload etmeye ama us 1.8.0 oldugu için suan eu 1.8.2 oldugundan 1.8.2 yi yukleyemiorm. Benım sormak ıstedıgım ben yanlıs mı yazıorm ? eu da oynayan bı arkadas realmlist ine bakabilirmi acaba ne yazıor ? yada orginal cd yuklemeden bı işe yaramas mı nedr? Yada nerden ındırebilirm bu 1.8.2 yi ? tskkrler[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 http://www.pain7train.com/forum/viewtopic.php?t=559 Sanirim cozumu bulabilirsin burda[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Tmm saol da http://www.pain7train.com/WoW.exe bu adresten patchi indirp yukliycem mi bumudr yani anlamadm?[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu sey 4mb civarı bişi? ben suan 1.7.0 versionum yanı ben 1.8.2 yi direkt indirebilcem bi yer lasım eu için oynayabilmem için?[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dediğin yerden exe yi indrdim wow un içine kopyldm fakat bu seferde baslatnca error veror ^ #121 Version Mismatch Unable to open DBFilesClient/CreatureSpellData.dbc nedir sorun alamadm? suan 1.8.0 yuklu ama oyunu acınca sol assada 1.7.0(released) yazıor gerci ?[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1.8.1 US e patchlicen oyunu once Sonra o exeyi alican kopyalican ustune. Eger 1.8.1 yoksa sapitir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Arkadaslar suan bılgısayara us.logon yazarak realmliste 1.8.0 ı ındırdım ama eu olarak deiştirdigimde giremiorm napıcam bi yardımı olucak olan yokmudr? kafayı yıycem ? 1.8.2 olmuor bi turlu.eu.logon yazınca da hiç update bıle etmıor direkt unable version game felan nişi dio nedr[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 us.logon.worldofwarcraft.com Yap ordan patchle 1.8.1 e eger us clientse.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaparken hata verıor işte ; The file data is corrupt. Program C:/Program Files/World of Wacraft/BNUpdate.exe File C:/Program Files/World of Warcraft/Data/terrain.MPQ bunu yazıor nedr anlamadm? dediğin gibi us azıp yapıorm update i ?[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar