Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynayamıorm yrdm

raze0

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bayram nedenyle baska bıyerdeym suan ve net cafenın bırısıne wow u yukledm.snra eu da oynadıgım için eu.logon.worldofwarcraft.com yazdım son patchı ındırmesi için ama yanlıs version dedi.Bu arada copy cd den yukledm wow u.Snra us yazdım eu yerine bu sefer basladı dowpnload etmeye ama us 1.8.0 oldugu için suan eu 1.8.2 oldugundan 1.8.2 yi yukleyemiorm.
Benım sormak ıstedıgım ben yanlıs mı yazıorm ? eu da oynayan bı arkadas realmlist ine bakabilirmi acaba ne yazıor ? yada orginal cd yuklemeden bı işe yaramas mı nedr? Yada nerden ındırebilirm bu 1.8.2 yi ?
tskkrler[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin yerden exe yi indrdim wow un içine kopyldm fakat bu seferde baslatnca error veror ^
#121 Version Mismatch
Unable to open DBFilesClient/CreatureSpellData.dbc
nedir sorun alamadm? suan 1.8.0 yuklu ama oyunu acınca sol assada 1.7.0(released) yazıor gerci ?[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar suan bılgısayara us.logon yazarak realmliste 1.8.0 ı ındırdım ama eu olarak deiştirdigimde giremiorm napıcam bi yardımı olucak olan yokmudr? kafayı yıycem ? 1.8.2 olmuor bi turlu.eu.logon yazınca da hiç update bıle etmıor direkt unable version game felan nişi dio nedr[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

yaparken hata verıor işte ;
The file data is corrupt.
Program C:/Program Files/World of Wacraft/BNUpdate.exe
File C:/Program Files/World of Warcraft/Data/terrain.MPQ

bunu yazıor nedr anlamadm? dediğin gibi us azıp yapıorm update i ?[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...