Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Knight Online bölümü, paticik.com forumları içerisinde en çok post alan MMORPG bölümü olmuş. Hayırlı olsun efenim. Nice nice postlar alırsınız inşallah..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 postmaster olan arkadaslar sayesınde:s[signature][hline]HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ... baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile Char :CoI3aR LVL : 6x Buffer/Healer NP : xx.xxx Clan : ::ChEtE:: Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Önemli Değil :-p + Kasar Post ddenir onlara + bi garbage yapim sakın açma geldi aklıma[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 olur tabi iki kere 600 kastım:D şimdi pek kasmıyorum item kasıyorum 156 da galiba[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ççok normal karşıladım ...[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bi 3000 de benden var heralde.Ne alakası varr. Rest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar