Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ACDsee yi atıyoruz bunu yüklüyoruz ve mutlu oluyoruz. Skin desteği olan tek resim gösteren program herhalde. Bilmeyen varsa artık ACDsee ye mahkum değilsiniz. Çünkü beleş. http://www.download.com/FastStone-Image-Viewer/3003-2192_4-10453323.html [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 Kasım 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben irfanımdan memnumum :) browser tipi programlar gereksiz geliyor bana..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Denemeden anlayamazsın valla. Bende ACDsee den vazgeçmem diodum, dükkanda ve okulda oturduğum bilgisayarda hep FastStone kullanıyordum. Sonunda karar verdim ve eve de kurdum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ACDSee'ye kafam girsin zaten resim göstericimi yoksa resim yaratıcımı belli değil. Ulan photoshoptan daha çok kasıo bi resim açmaya kalktımı.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar