tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar 6600 kullanıyorum sorunum şu;şimdi rehberime kayıtlı bir kişi beni aradığında o kişinin ismi değil direk olarak numarası çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim yardım edebilirseniz sevinirim.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kimse yardım etmeyecek mi beyler? acilen çözmem lazım bu sorunu[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok fazla post atıorum ama sorunu halettim bende kayıtlı olmayan bi numarayı kayıtlı zannederek isim çıkmıo zannetmişim sağolun :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar