Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Selam arkadaşlar.Yaklaşık 1 aydır ciddi şekilde hem web cam hem de mikrofon almayı düşünmekteyim ama alınca kaliteli olsun istiyorum tabi. Ucuz mal önermezseniz sevinirim. Mesala Webcam olarak aklımda Philips Pro2 xxx modeli var. ( tam ismini hatırlamıyorum.) Mikrofon olarak ne yazıkki düzgün bir şey yok. Bildiğim tüm modeller kulaklık+mikrofon şeklinde. Eğer kombo cihaz dışında bildiğiniz kaliteli mikrofon varsa önerin lütfen. ( Yoksa gidip ya zalman ya da 150$ ve üstü civarında headset alacağım herhalde.) Ayrıca 1 gb'lık Corsair Flash bellek kullanan var mı? Sorunsuza benziyor. hem de 19mb/sn aktarım hızı var. Kullanan varsa yorumlarını okumak isterim. Sadece kullandığınız webcam veya mikrofondan bahsetseniz bile yeter. ( bf2, msn ve arada cs:s için kullanılacak mikrofon bu arada .) Şimdiden teşekkürler. Umarım içinde İŞE YARAYAN 3 cevaba sahip bir konu olur.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Creative Live Ultra WEBCAM CREATIVE Live Ultra,640x480, CCD Sensor, 4XDigt.Zoom, Mikr, 30fps, USB 2.0, (Gümüş&Siyah) hem webcam, hemde mikrofon... 114$ eksende Ben sana yinede headset yani kulaklıklı mikrofon öneririm özelliklede fps tarzı oyunlar için, plantronics a90 kullanıyorum oldukça iyi ama baya eskide kaldı bu model yeni çok daha kaliteli modeller çıkmışdır [link]www.ncstr.com[/link] bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu arada headset istememe nedenim evde creatvie T7700 ses sistemi olması :). Cevap için teşekkürler bu arada.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Profesyonel olarak oynuyorsan oyunu headset gerekir ama eğlencesine oynuyorsan o zaman tabiki gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yok mu başka öneri ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Apache kullanıyorum webcam olarak inanılmaz ötesi, manyak bir şekilde acaip memnunum kesinlikle tavsiye ederim hatta kefili bile olurum o derece... philps te kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta kötülüğü konusunda kefil bile olurum[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 apache güzel gerçekten tavsiye ederim ama üzerindeki ışıklar çok uyuz.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Lonely, 01 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Apache kullanıyorum webcam olarak inanılmaz ötesi, manyak bir şekilde acaip memnunum kesinlikle tavsiye ederim hatta kefili bile olurum o derece... philps te kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta kötülüğü konusunda kefil bile olurum lutfen philips e book:) atmadan once hangi modeli kullandin solermisin?, bende PCVC840K modeli var ve kim gorse goruntu kalitesine hayran kaliyor, kontrol panelide anlatmama gerek yok, yaninda gelen image yazilimlarida gayet hos (sanalsex yazilimi bile var :D) [spo1=ss][/spo][signature] [hline]imza! mode: depresif[Bu mesaj vimpir tarafından 02 Kasım 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Loigtech quickcam pro 400 var bende arkadaslar cok memnunum ama internet cok berbat ya deli etcek adam gibi konusulmuyor. 256 adsl var bende bu baglantiyi hizlandirmanin rahatca konusturmanin bi yolu yokmu yavasliktan deli olcam kafa yedirtiyo!?!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @Helldorado : arkadaşlarınla sesli sohbet için camfrog'u tavsiye ederim. sohbet odaları abazan dolu ve cinsel içerikli ama arkadaşlarınla bire bir görüntülü chat yapabiliyorsun ve görüntüda takılmalar olmuyor. çok hızlı...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: vimpir, 02 Kasım 2005 00:31 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 01 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Apache kullanıyorum webcam olarak inanılmaz ötesi, manyak bir şekilde acaip memnunum kesinlikle tavsiye ederim hatta kefili bile olurum o derece... philps te kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta kötülüğü konusunda kefil bile olurum lutfen philips e book:) atmadan once hangi modeli kullandin solermisin?, bende PCVC840K modeli var ve kim gorse goruntu kalitesine hayran kaliyor, kontrol panelide anlatmama gerek yok, yaninda gelen image yazilimlarida gayet hos (sanalsex yazilimi bile var :D) [spo1=ss][/spo] bulsam bunu alacağım.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mikrofon için up.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar