Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg duzelecek(?)

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Lucasarts in hedef kitlesi artik 5-12 yas grubu boyle cok para kazanacaklarini saniyorlar ama gerizekali biri bile bu marketing stratejisinin yanlis oldugunu gorebilir belki ilk basta 1milyon oyunculari olacak xbox 360 a cikarinca ama daha sonra 2 ay icinde oyuncu sayisi 50k ya inecek cunku hitap ettigi yas grubu swg den daha isiltili bir sey gorunce hemen ona gececek....

[Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

swg artik hepimiz icin bitti gibi gozukuyor(Genelleme yaptim)..simdi napiyoruz...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

evet bakınıyorum araştırıyorum nge dediklerini dehşetler içinde kalıyorum
temel olarak değişenlere bakın
1- ch gibi bir proffu kaldırıyor adamlar, oyunu farklılaştıran güzelleştiren en renkli classlardan biri ki her üyesi rl deki kadar petine bağlılardır, forumlarındaki veda mesajlarını okurken aglaaycaktım neredeyse
2-adamlar sadece jedi xp lossu degil player bounty i kaldırıyorlar, boyle sersem sey olurmu biz seviyoruz kardeşim bh larla dalaşayı, laf atmayı, nerf cigliklarini hikayelerimizi düşman kardeşleriz biz.
3-neymiş strength agility, stealth falan gibi özellikler olup onlar geliştirilecekmiş,
4-neymiş eski jedilara robe vereceklermiş, title elder olacakmiş, simdi arkadar pre cu oncekilere haksızlık değil mi bu, ya da 2 yıldır bu oyunu ws olarak oynamış adama
daha bi dunya sey var jedi oldugumdan once bunlar aklıma geldi...[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

Expansion dan hemen sonra bunu yapmalari gercekten düşündürücü.!.. Teset center de yeni sisteme göre oynandigini duydum. 2.5 saati kaldı yüklenmesine . bakalim neler var... CH mesleğinin olmaması. ve meslek çeşitlerinin olmayışı gerçekten üzücü. Fakat şu da aklıma geldi. Mesela 250 skill pointin var. Seçiyorsun. Ya melee yada ranged... ondan sonra melee ise brawler .. ranged ise marksman olarak devam ediyorsun ve skill pointlerinin hepsini dapıtıp bir meslek de karar kılarak ona göre devam ediyorsun. bu aşamada pek farklılık yok !. değilmi. aynı zamanda hem brawler hemde marksman olarak skill point lerini dağıtan varmıdır. .. BH gibi olacaktır. veya su sadece levellerine göre meslek seçimine göre kullanılmayan silahlar gibi olur... ben mesle level 55 im. melee olarak devam ediyorum. ama level 55 olduğu için rifle kullanıyorum. saçma. bekleyelim ve görelim derim zaten bu ayın ortasından olacakmış. meslekleri yine dallandırarak birşeyler yaparlar. sistemi sevebiliriz. ...
Çok iyimserim galiba. ...
Ramazan bayramınızı kutlarım ve allah hepimize sabır versin..[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

offf aglamak istiyorum harbi ya![signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...