Giber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar nordrassil normal serverinde hem tauren hem dwarf warrior karakterlerim var. Pvp serverinde hem horde hem ally olamıyorduk, normal serverlarda bu serbest mi ? Çok şaşırdım da :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 normalde serbest, pvpde yasak...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pvpde de karakterini silip diger factionda bi karakter aciyorsun, arkadasinin accountindan ticket acip geri istiyorsun karakterini, iki factionda da karakterin olmus oluyor dikkatsiz bi GM'e denk gelirsen. yakalarlarsa acimazlar ama. :p[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet benim okul arkadasinin hem shamani hem warriori var : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hem shamani hem paladini var desen tamam da, herkesin hem shamani hem warriori olabilir. mesela benim hem shamanim, hem warriorim, hem priestim, hem druidim, hemide rogueum var...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bugüne kadar pvpdeydim hiç denemedim hem horde hem ally açmayı, sağda solda duyuyordum yasaktır falan diye. Şimdi hem tauren hem dwarf oynayınca şaşırdım biraz :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Penthesilea, 02 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Evet benim okul arkadasinin hem shamani hem warriori var : ) terbiyesizlik =D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: thanatos, 02 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: pvpde de karakterini silip diger factionda bi karakter aciyorsun, arkadasinin accountindan ticket acip geri istiyorsun karakterini, iki factionda da karakterin olmus oluyor dikkatsiz bi GM'e denk gelirsen. yakalarlarsa acimazlar ama. :p hele bi de oyle acc'lari satamya calisan terbiyesizler var. Bi tane paticikte de vardi hybrid acc satan cok iddiali konusuyodu bi ton da fiyat bicmis :) aman siz siz olun atlamayın boyle acc'lara [Bu mesaj mardox tarafından 04 Kasım 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yakalayamazlar :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Kim demiş.. ? ihbar etmek genklemek sayılır mı acaba ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar