Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hem horde hem ally ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar nordrassil normal serverinde hem tauren hem dwarf warrior karakterlerim var. Pvp serverinde hem horde hem ally olamıyorduk, normal serverlarda bu serbest mi ? Çok şaşırdım da :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior
Mesaj tarihi:
normalde serbest, pvpde yasak...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
pvpde de karakterini silip diger factionda bi karakter aciyorsun, arkadasinin accountindan ticket acip geri istiyorsun karakterini, iki factionda da karakterin olmus oluyor dikkatsiz bi GM'e denk gelirsen.

yakalarlarsa acimazlar ama. :p[signature][hline]oyle iste.
Mesaj tarihi:
hem shamani hem paladini var desen tamam da, herkesin hem shamani hem warriori olabilir. mesela benim hem shamanim, hem warriorim, hem priestim, hem druidim, hemide rogueum var...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Bugüne kadar pvpdeydim hiç denemedim hem horde hem ally açmayı, sağda solda duyuyordum yasaktır falan diye. Şimdi hem tauren hem dwarf oynayınca şaşırdım biraz :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 02 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
pvpde de karakterini silip diger factionda bi karakter aciyorsun, arkadasinin accountindan ticket acip geri istiyorsun karakterini, iki factionda da karakterin olmus oluyor dikkatsiz bi GM'e denk gelirsen.

yakalarlarsa acimazlar ama. :p

hele bi de oyle acc'lari satamya calisan terbiyesizler var. Bi tane paticikte de vardi hybrid acc satan cok iddiali konusuyodu bi ton da fiyat bicmis :) aman siz siz olun atlamayın boyle acc'lara

[Bu mesaj mardox tarafından 04 Kasım 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...