anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 // Enter your MySQL settings below $mysql_server = ""; $mysql_user = ""; $mysql_password = ""; $mysql_database = ""; $SITETITLE = "GrellorRpg"; ?> bu benim config ayarlarım, user=root ve şifre = (boşluk) dolduruyorum orası doğru ama unable to connect database turunde bişi diyo yani serveri localhost diye dolduruyom , database i de boş bırakoyorum hata nerde localhost mu yanlış database imi dolduracağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 phpmyadmin'de database'i yarattiktan sonra bi kullanici eklemen gerekiyo bu database'e. /* Database Information - Required!! */ /* -- Configure the Variables Below --*/ $dbhost = 'localhost'; $dbusername = 'asd'; $dbpasswd = ''; $database_name = 'asd'; //burda bi sey olmali /* Database Stuff, do not modify below this line */ $connection = mysql_pconnect("$dbhost","$dbusername","$dbpasswd") or die ("Couldn't connect to server."); $db = mysql_select_db("$database_name", $connection) or die("Couldn't select database."); ?> [signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 03 Kasım 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 şifren boşluk mu? boş bırakmış isen boşluk koymamalısın, ''; şeklinde bırakmalısın. onun dışında mysql default olarak localhost:3306 da kurulur yanlış hatırlamıyorsam, bir ayar yapmana gerek kalmaz. kullanıcı adı ister kurarken root için. sorun dediğim gibi büyük ihtimalle buradadır, gözden geçir şifreni.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mysql de girmek istediğin database ye girmek istediğin kullanıcı adına izin vermen gerekir.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kullanıcı root zaten, bütün izinleri olmalı. dediğim giib sorun büyük ihtimalle şifrenin boşluk olmasında..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sorunu buldum şifrede falan deil databasenin ismini yanlış yazıyomuşum :) yinede sağolun[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar