erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar arkadaşım bana 46dan düşme 43 lvl verdi verdiinde üstümde hiç bişey yoktu şimdi bi full plate aldım bi sadece plate aldım geri çıplak yine.gm skill bug kullandıımı sanmaz dimi.bi de bişey daha sorcam insanlarda priestlerin skilleri yanlış yazıor acaba lvl 36 skilli kaç heal verior 45 skill kaç heal verior[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Banlamaz galiba =)) 36 daki 960 , 45 deki 1920 veriyor.[signature][hline][b]Jr__ old TT__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ama sen party lerde 960 kullanırsın mrk etme diğer skiil lerını ben olsam debuffer yapardım cunkı buff a versen party de kullanmazlar ama dedıgım sekılde olursan apos ve derulara daha kolay girersın. mumkun oldugunca 1920 yi kullanma sımdılık ama genelde boyle brsey yapacklarını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: erayyirik, 04 Kasım 2005 07:52 tarihinde demiş ki: arkadaşlar arkadaşım bana 46dan düşme 43 lvl verdi verdiinde üstümde hiç bişey yoktu şimdi bi full plate aldım bi sadece plate aldım geri çıplak yine.gm skill bug kullandıımı sanmaz dimi.bi de bişey daha sorcam insanlarda priestlerin skilleri yanlış yazıor acaba lvl 36 skilli kaç heal verior 45 skill kaç heal verior adın ne sorabilir miyim?[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel Al0ra Ares 4x 2 gunde yaptım :-P Np 67 :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ne alaka adımla.bu arada zaten ikinci skillim debuff[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar