Warum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Arkadslar net le ilgili bir sorunum var yardim edersiniz umarim..eve telefon geldigi zaman hemen benim internet kesilio..evdeki telefonla benim net ayni hat üzrinden..bazilari splitr de sorun felan var dediler ama o bende zaten takili degil.. 1.eger splitr takili degilse sorun nerden kaynaklanabilir 2.splitr takmak istedigimde telefondan gelen kablo phone kismina pc nin arkasina baladigim kabloda line kismina mi takilcak yada nasil olcak? tskürler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 line kısmına ana hat phone kısmına telefon kalanada modemi baglarsn :) spliter olmadımı telefon açılınca net kesilir.. [signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 04 Kasım 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: _AvengeR_, 04 Kasım 2005 14:39 tarihinde demiş ki: line kısmına ana hat phone kısmına telefon kalanada modemi baglarsn :) spliter olmadımı telefon açılınca net kesilir.. ya saol 5 aydir bi sorun yokdu simdi dün oldu bu..spliter olmadan ne güzel oluodu..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar