Regador Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yaw ben beta test icin form yazdim ama nerden indircem??[signature][hline]we are all very lucky to live in a world where there is this much music... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 önce seçilmen lazım. Ya ancak şimdi başlayabildim indirmeye 4 kb ile indirebiliyorum alçaklar direk dl koymamışlar.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: tunch, 02 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki: http://www.darkandlight.net/forums/showthread.php?t=22722&page=1&pp=20 ehheh alo-matikle ortak projemiz , biraz neşe getirsin diye :) rofl çok hoş olmuş :D eline sağlık [spo1=birisi bi eksiğini doldurmuş :)]you forgot patch 2.1v make dnl just like wow added cartoonish unrealistic state animations to everything (i.e. hulla hoops around the targets head so that you know they are dizzied) added colorful icons that no one can understand to the toolbar added group experience bonus reduced group size to 8 to decrease the group experience bonus improved client stability hotfix 2.11 decreased group exp hotfix 2.12 reset group exp added new player quests in mos drifta[/spo][signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 NERF SHAMANS :D Yannız 800mb inmez bu torrentle bile 50 saati gösterdi :D FTP ye koyduklarında ordan indiricem ben.Yoksa imkanı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben serverlar açıldığında betadayım... download bitti bile :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 biraz beklicen açılması için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1 hafta kadar :( Bu gidişle Soe den farkları kalmıcak gibi.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya nası indirdin bende 5.00 kbps ile indiriyodu 800 mb ile zaten 3 gün aralıksız bilgisayarı açık tutman gerekir. şu AB bahanesiyle türk telekomu parçalasınlar böyle aptal bi firma olmaz...Yeni adsl ler istioorzz ! Ben 10$ a 10 mb bağlantı istiyorum ! [signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. [Bu mesaj KahnX tarafından 08 Ekim 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: KahnX, 08 Ekim 2005 12:50 tarihinde demiş ki: ya nası indirdin bende 5.00 kbps ile indiriyodu 800 mb ile zaten 3 gün aralıksız bilgisayarı açık tutman gerekir. şu AB bahanesiyle türk telekomu parçalasınlar böyle aptal bi firma olmaz...Yeni adsl ler istioorzz ! Ben 10$ a 10 mb bağlantı istiyorum ! 1024 adsl rulz :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 En başta söylediğim 4 kb sonra 20 kb oldu sabır lazım, gerçi artık bir haftada açık bırakabilirsin aleti.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 nasıl bari indirene kadar anlat [Bu mesaj KahnX tarafından 08 Ekim 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ne nasıl? eğer torrent i soruyosan kendi kendine artıyo rate i.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hayır tuncha sordum oyunu sevmişmi nası diye senin download bittimi bu arada ?[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abicim beta yine ertelendi benim mesajlarım anlaşılmıyo mu :D not: bu arada sanırım önümüzdeki hafta sonu değil bu hafta içi bir zamana ertelendi.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tamam abi ertelensin sen clienti indirdinmi dedim Private forumlara gir Downloads kısmında hani yeni client varya :D[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 indirdim canım neden bahsediyorum ben 4 kb ile başladı sonra 20 kb ye çıktı diye hımmmm :D[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 08 Ekim 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 client şndş dşye oyuna girme gibi bi lyımız yokki :) adamların server ı açmaları gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kapalı şuan... açılsın ben size lvl 17 sorcererımla level kastırırım.[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: KahnX, 08 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki: kapalı şuan... açılsın ben size lvl 17 sorcererımla level kastırırım. senin level 17 sorcerer duruyosa tabi :) sanırım serverlar en baştan başlıyacak...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 beta testte son durum : serverların bugün açılması bekleniyor , yeni client update i de download edilmeye başlandı tarafımdan. patlayan beta daki bugların bir bölümü fix edilmiş ve üstüne half-troll ve brave ırkları gelmişki bu benim için sevindirici bi haber. ben brave olmayı istiyordum full versiyonda.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet harbiden acilcak gibi download server filan acilmis launcherdaki hadi hayirlisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aman arkadaslar, baslar baslamaz betaya burayada yazmayı unutmayınız. keza oyun ıcın sızden gelecek bılgıler bızım yonlenmemızde cok etkılı olacak. haberlerınızı beklıyorum.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 al sana ik haberler :) serverlar saat 10 da açıldı. ben uyuyodum tabi o arada.. 11 de kapanmış. 10 saat daha kapalı kalıcak serverlar.. bi türlü halledemediler problemi.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Normaldir su siralar bu tür aksakliklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 lol iyiki betaya kabul gelmemis yoksa beklerken ortadan ikiye catlardım allah sabır versın sıze[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar