dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 güzel olmuş eline sağlık. :D Bu arada betada tüm class lar olmayacak, bu stress test geyiğinden önce çok az class vardı, ekonomi ve crafting yoktu, salı gününden itibaren; -karakter yaratılabilecek (tool kullanarak) -inventory ve equip. olacak -yeni skill sistemi gelecek, pet ler ve onların skilleri açılacak, tuzak ve mana fountain sistemi gelecek. -kristal ve odun toplanabilecek, alış-veriş-tamir yapılabilecek npc ler koyulacak. -deneme amaçlı 2-3 quest eklenecek. not: bu arada hayırlı olsun futbol bölümünden men almışsın. :D [signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 02 Ekim 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dreagloth tarafından 02 Ekim 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o zaman elimizde olan şeylerin ufak çaplı bir incelemesini yaparız beraber :) not a cevap niteliğinde not : reklam etmeyin dedim o kadar dinletemedim :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 peki bu stress test herkese açık mı olucak? eğer öyle olucaksa ne zaman dağıtacaklar beta invite ları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 stress test için invite yok... betainvite ihtiyacı yok yani herkes girebilicek. zaten olay serverların limitlerini test etmek sanırım..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 stress test bitti bile. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben yoktum öle stress test olmaz :P biraz anlatın bari ne yaptılar?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 geçen haftanın aynısıydı hiçbirşey kaçırmadın, hekesin lvl 10 half-elf hatun karakteri vardı, Dev lerinde arada girdiği half-troll karakterleri, ful pvp, paraşüt, kanat ve snowboard açıktı birde teleport ve bunların dışında birde kılıç kalkan vardı, herkes birbirine giriyordu dağların arasında, girmeyenlerde oaraya buraya teleport olup spor yaptılar, neyse salı beta var asıl oyun o, orda görüşürüz beraber oynarız. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya peki bu nasıl open oluyor basmadı bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 open degil heralde invite ediyolar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya ismi open stress test ti ve bu vesile ile 1500 beta tester daha seçtiler, salı günü devam edecek olan closed beta.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 2. closed beta başlıyor salı günü... bu beta için 1500 yeni oyuncu alındı. betaya başvuran bütün oyuncuların invite edilmesi adettendir , o yüzden hala başvurmadıysanız www.darkandlight.net ten başvurunuzu yapın...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yok adamlar benim nickimi beğenmedi herhalde . üye olduğum tarihe bakıyorum 2003 yılı hala tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Son Q&A Son ekran görüntüleri[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bohuhu benıde etmedıler,[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 daha dogru link : SON Q/A[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben özetinin link i verdim :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 özet olarak beta server ının açılması 6 ekim'e ertelendi[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Oyunla alakalı ufak bir link rehberi Craft sistemi hakkında bilgi. Emin değilim offical sistemin bu olup olmadığına , offical bir açıklama gibi gözükmedi gözüme..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kasmanıza gerek yoktu bu kadar niçin kastığınızı anlayamıyorum :D Sitede zaten bütün bilgiler var.NDA tarafından gizlenen bilgileri de daha fazla yayınlamayalım, NDA diye bi kural vardır bütün closed betalarda.Bu NDA yi iş olsun diye koymadılar, bence bu kurallara uyalım oyunun çıkmasına az kalmış zaten herkes öğrenir zamanla herşeyi.Eminim zaten yakında Dark and light'ın forumu açılacaktır.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yukardaki linkler offical forumlara gidiyor... NDA sorun değil yani :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu arada kesin cikis tarihi belli mi?[signature][hline]we are all very lucky to live in a world where there is this much music... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kasımda digital launch var. 5 kasım lafı dönüyor ama devler 5 kasım sözü vermedik sadece kasım diyor.2006 dada box olarak çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Closed Beta server'ı açılınca orda bulalım birbirmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 torentten download başladı , sinir olduğum şey adamların forumlarda "300 kb ile çekiyorum bu ne yavaşlık" demesi :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 indir indir bitmez bu pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar