Sylian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bence bu oyun zor patlar en azindan dedikleri feature lari su kale ele gecirip ev kurma haric november 5 e kadar dogru duzgun bir sekilde yapabilirlerse wow u bile gecer bu oyun(Tabii dogru reklam yapmalari lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Işte dogru reklam yapamicaklar be grafikler cok guzel deil bence patlicak.[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Neden alındın sana mı yazdım o cevabımı...Niye herşeye teker teker cevap verdin mesajıma tekrar baktım da adın falanmı geçmiş diye yorum yok...Genel olarak söyledim Ve evet oynayarak bugları bulursun ama çoğu insan tamamen zevk almak için oynar ve server kapatıldığında bakım yapılırken "Oynamıyorum lan zevkimin içine ettiniz" diyebiliyolar.Bunlardan birimisin ki alındın??? şimdi bunları dedim diye de tartışma salonuna çeviriceksin burayı %50 ihtimalle o da sana kalmış.(nokta koyalım lütfen demek oluyo bu açıklamak gerekirse inşallah anladın)[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. [Bu mesaj KahnX tarafından 16 Ekim 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 dreagloth ile kendimi topik yetkilisi ilan ediyorum ve kavga etmeyin diyorum :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 mail geldi dnlden ama ne icin oldugunu anlamadim, kasimda basliyo siz secildiniz bastan kurmak icin filan diyo, baska gelen var mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Banada geldi aynı mail ama sitesine girdiğimiz zamanda direk aynı haber var :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 demek ki herkese gelmis, ben de bi an kendimi ozel hissetmistim. girip memleketi kurtaricaktim. hayallerim yikildi daha da oynamam...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eh iyice duruldu topik varmi aksiyon neler oluyo huuuu betacılar beklıyoz hasretle 3 5 karalama surada[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yuh diorum kasimda gnareth sttlers die bi kismini cikartiyolar, d&l nisanda cikiyo hadi buyur buradan yak bunlar open betayı mı bıze satacaklar ben tam olarak cozemedım. bılen varsa bı el atsın pls su konuya[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bana da geldi yau. Benim anladığın nisana kadar para ödemiycez accountu preorder diyo mailde. Ama bi yandan da beta testi oynayacağız anladığı kadarıyla.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Küfür serbest mi?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 KahnX benim mesajım üstüne genel yorumda bulunmuşsun, ben de o genele beni de kattığını varsayarak o cevabı yazdım madem katmadım diyosun dediğin gibi uzatmanın alemi yok. Zaten mesajın geri kalan kısmı tartışma değil açıklama idi neden oynamanın gerektiğini filan anlatmıştım. Son olarak da ne tartışması yaratayım bırak tartışmayı ben mesaj atmıyorum forumlara sırf D&L i beklediğim, takip ettiğim için arada bişiler yazıyorum şuraya o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tartısmayı burda degilde ozelde yapsanız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya eger para odemeyecegiz(pre order haric)ve karakterler beta bittiginde silinmeyecekse kesin pre order ederim =P ama karakterler silinecek mi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaşlar bu bir nevi seçmeli open beta, Kasım ayında pre-order yapanlara gönderilecek key ler ile oyuna girilecek ve sınırlı sayıda key olacak. Daha çekici hale getirmek için kale kurmayı, ele geçirmeyi, baron ünvanı almayı açacaklar. [spo1=Birkaç ss][/spo] Şimdi bu ss ler benim bilgisayarımda böyle değil, üstelik önerilen sistem bu ; [spo2=Sistem]OS: Windows 2000, XP, XP 64 CPU: Pentium IV 2.4 GHz or equivalent Memory: 768 MB RAM Graphics Card: GeForce 6 or ATI X series, OpenGL 2.0 or equivalent Sound Card: 16 bit, EAX 4.0 Video Memory: 256 MB Disk Space: 2 GB Modem Speed: DSL Input Device: Mouse, Keyboard 2 Go Modem : DSL[/spo] ve benim bilgisayarım bunun çok üstünde lakin eğer 19 unda açılırsa closed beta options lada oynayıp birkaç ss koyucam buraya, sizde görün.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çüş dark and light ın çıkış tarihine april 2006 diolar 6 ay war yani[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Eger denildigi gibiyse cok iyi olmus oyunun cikisini ertelemeleri benim bu oyuna guvenimi daha da arttirdi =P Anladigim kadariyla sehirleri felan kuracagiz ama karakterlerimiz silinecek sadece adlari kalacak oyun nisan da acildiginda oyuncularin kurdugu sehirlerde oyunun icinde olacak [Bu mesaj Sylian tarafından 18 Ekim 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yaa tunch büyüksün :D Bu arada kimsenin de başkan olmak istiyceni falan da zannetmiyorum herkes oyunun patlıycanı söylüyor.Zaten fransız olan devler (çoğu) bir çok özelliğin oyun çıktıktan sonra ekleneceğini söylüyolar.Oyunu tam yetiştiremiycekler ve bisürü de ekleme yapacaklar oyundan sonra.Combat şuan kötü durumda, grafikler (modeller) vasat gibi (grafik kısmı için bir grup iyileştirme yapior). Çıktığında nasıl olur bilemem ama şuan durum böyle.Ve birkaç hafta kalmış olduğuna göre ben diyorumki patlayabilir.Ama sürpriz yapma ihtimalleri de güzel.Bütün grafikleri güzelleştirme kısmı interface çok daha iyi bir combatı son bir patche hazırlamış olabilirler, ama o da saçma ya :) Biz kasımı bekleyelim ben de betadan yazarım.[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 khanx ve oyunun şu anki durumunda negatif yaklaşanlara söylüyorum. farkındamısınız oyun closed betada, daha open betaya geçmedi ve o 6 aylık sürecinde bir nevi open beta olduğunu oyunun kasımda çıkmayacağını adamlar 50 kere anlattı. burdan öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki oyun çıkmış, adamlar demiş bunu yaptık aha oynayın. oyunun çıkmasına daha 7 ay zaman var. open beta bile dğeil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Belli yetiştiremeyecekleri zaten, kasımda olursa patlar.Bikaç hafta kalmışken böyle olması hayalkırıklığı olur.Ayrıca betadayım, [Bu mesaj KahnX tarafından 19 Ekim 2005 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Grafikler son zamanlarda cikan bazi oyunlar kadar iyi olmasada denemeye deger bir icerigi var gibi.SOG i oynamayi planliyorum ona gore DnL icin kararimi verecegim.Kucuk gruplar veya tek basina maksimum keyfi cikmayacak bir oyuna benziyor ama.Bakalim iyi bir guild bulamazsam kendim birtane kurmayi planliyorum.Varsa baska ilgilenen mesaj atsin yeterince katilimci olursa onceligi kendi guildimizi kurmaya verebilirim.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Glatheros, 19 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: khanx ve oyunun şu anki durumunda negatif yaklaşanlara söylüyorum. farkındamısınız oyun closed betada, daha open betaya geçmedi ve o 6 aylık sürecinde bir nevi open beta olduğunu oyunun kasımda çıkmayacağını adamlar 50 kere anlattı. burdan öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki oyun çıkmış, adamlar demiş bunu yaptık aha oynayın. oyunun çıkmasına daha 7 ay zaman var. open beta bile dğeil daha. Beta da oynuyorum ve kimin oyunun Kasım ayı içinde çıkmayacağını söylemediğini görmedim aksine son çıkış tarihi 5 kasım dı, ona rağmen adamlar "biz öyle birşey demedik, kasım ayı içinde dedik" dediler. Gel gelelim bu çıkış tarihi oyun içindi open beta için değil. Son zamanlarda betaya daha fazla adam girmesiyle sorunlar birbir ortaya çıktı ve yetiştiremiyeceklerini anladılar, sonuç bu oldu.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Glatheros, 19 Ekim 2005 00:59 tarihinde demiş ki: khanx ve oyunun şu anki durumunda negatif yaklaşanlara söylüyorum. farkındamısınız oyun closed betada, daha open betaya geçmedi ve o 6 aylık sürecinde bir nevi open beta olduğunu oyunun kasımda çıkmayacağını adamlar 50 kere anlattı. burdan öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki oyun çıkmış, adamlar demiş bunu yaptık aha oynayın. oyunun çıkmasına daha 7 ay zaman var. open beta bile dğeil daha. afedersin ama bu oyun geçen haftaya kadar 5 kasımda çıkıcak bir oyundu , 1 ay kalmış bir oyunu bu kadar eleştirmemiz normal...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @Soulless: Burda betada olan olmayan sürüyle insan var guild kurup lider olmak isteyen.Yani kendi arkadaş çevren dışında adam bulman baya zor olur onu hesaba kat, Ama benim düşündüğüm şey herkesin mutlu olması için, önce oyuna başlayalım herkes grupça guild kurmadan bir iki gün para yapıp oyunu öğrensin, ardından ranklere göre herkese bir yer veririz ve en tecrübeli insanları ortaklaşa lider yaparız, böylece herkes mutlu olur...[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tavsiye icin tesekkurler , merak etme azcok fikrim var neler olabilecegi hakkinda heryeni cikan oyunun ilk gunlerinde olan seyler... Simdiye kadar ciddi bir guild kurma girisimi olmadigi icin teklif ettim yoksa lider olmak umrumda degil.Bedava oldugu surece oynayip hevesini alip gidecek zaten buyuk cogunluk.Genelde organize bir yapinin icinde olmayida sevmiyor bu grup ogrendigim kadariyla. O acidan benim mesajimi bu oyuna karsi bedava olmasi disindada ilgisi olan ve guild yapisina uyum saglayip oyun beklentilerin cok altinda cikmazsada devam edebilecek azinliga soylenmis sayabiliriz.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar