tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 www.darkandlight.net oyunun sitesi... patiler arasında çok fazla bekleyeni olduğunu biliyorum. oyun için çokta güzel planlarımız var aslında. bilmediğimiz ve takip edenler var mı merak ettim :) oyunla alakalı kısa bir özellikler listesi vermek gerekirse... - Oyunda tek server olucak , dünyanın neresinden olursa olsun oyuncular bu tek server a bağlanıcaklar. - Gerçek zamanlı olarak ; gece , gündüz ve mevsim değişmeleri olucak ve bu değişiklikler oyun dinamiğine doğrudan etki edicekler (yapmur yaarken okların isabet oranının düşmesi gibi...) - Sıcak hava balonundan ejderhalara kadar bir çok çeşit yolculuk seçeneği - Devlerin bile saysını sayamadığı kadar çok "fethedilmeyi bekleyen" kale. - RP yapmak isteyenler için çok güzel bir ortam -ki aile kurmak oyunda bir çok artık veriyor- ve bir çoğu... çıkış tarihi olarak kasım 2005 açıklandı ama ben yılbaşından önce beklemiyorum açıkçası. Yoklama başlasın[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu oyunun adi ne:hmm: [signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Dark and Light. Benimde hatırı sayılır bir arkadaş gurubum birikti bu oyunu bekleyen,ben bu oyuna kısaca ultima online nın çok gelişmişi diyorum :)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 download bulamadım oyunu nerden çekcez :D[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Daha çıkmadı oyun kasımda çıkacak.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yanlız oyun çok güzel bir şey açılmasını halatla çekiyorum. bu arada bunun gibi bu tarz bir oyun varmı bildigin walla çok aradım bulamadım.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell [Bu mesaj banker tarafından 09 Haziran 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: dreagloth, 08 Haziran 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Dark and Light. Benimde hatırı sayılır bir arkadaş gurubum birikti bu oyunu bekleyen,ben bu oyuna kısaca ultima online nın çok gelişmişi diyorum :) Abi senin soyledigin daha uzun olmus sen ona en iyisi kisaca Dark and Light de tekrar:)) Bende bu oyunun ismini cok duyudum hemen ciksada bir baksak ultimala filan bir karsilastirsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ahea Dark & light ah ah Cok istemiştim Kıloz beta tester olmayı ;D olamadıydım Mpogd,mmorpg gibi siteler close beta acc dağıtıyordu (sanırım kapandı) 2 3 defa üye olduydum sırf beta acc icin :D aeuhae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Beta acc si belirli aralıklarla belirli sayıda insana dağıtılıyor,bu sayı 400,500 ve son olarak 600 oldu,temmuz sonu gibi son defa alacaklar sanırım yani hala şansın var,ama oyun çıktığında oynayacakasnız o heyecan betasını oynadığınızda kayboluyor tavsiye etmiyorum herne kadar bende dayanamamışsam. :)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Açıkçası bu başlıkla beraber haberim oldu Dark & Light'tan. Hem-men daldım sitesine neymiş diye. Şu an bir ingamne video indiriyorum ama ilk dakika izlenimlerimi aktarayım size. Oyunun özelliklerinden bold ettiklerim öncelikle ilgilimi çekenler bakınız: A unique and huge world, no zones, no loading time Two experience lines for every character: combat and social Three skill trees for every character. And you can choose whether you specialize or not 12 races 14 classes 30 equipment slots per character. 42 career paths depending on social experience. And again, you may choose between specialization and versatility A game-mastering team in five languages, entirely dedicated to enhancing the role of players in a truly interactive scenario Tradeskills and jobs set up to allow you to increase your skills without having to fight on a daily basis A political organization allowing you to become a lord, baron, count, duke, and even the king A combat system allowing you to assault a fortress or to besiege it by cutting its supply lines Fighter NPCs you may hire to fight for you A house for every player, where you can store your characters’ possessions A dozen of mounts you may use as you wish, from dodos to dragons to "rancho" Fly in the air without restrictions thanks to dragons, gliders and parachutes A complete and easy-to-use automated transportation and warp system Original crafting system. New supply discovery process. Dynamic and unique weather management Undersea and underground management More than 4000 fortresses, more than 1000 cities, are waiting for a nobleman to capture them 40 000 square kilometers of land Two Kingdoms - Dark and Light - with no PvP Ten Kingdoms to conquer (PvP) Five Duchies per Kingdom. Seven Counties per Duchy. Nine Baronies per County. 13 Fortresses per Barony. Time of the world: 84 minutes = 24 DnL hours, a DnL day. 365 days per year with 4 seasons. One sun, two moons and a constellation management. 300 000 polygons rendered per frame (terrain only) Polygon resolution: 16 cm EAX support and 7.1 compatible. Şimdi; Her ne kadar hardcore bir oyuncu olmasam da belli bir mmorpg tecrübem var. Şu anda da Wow oynuyorum düzenli olarak ve severek. Yanlız, UO harici denedigim tüm oyunlarda bir süre sonra gelinen "amaçsızlık" durumu genelde beni oyundan soğutan şey oluyor. Mmorpg'lerde sanırım benim aradığım şey bir miktar rp, birşey kaybetme ya da kazanma hissi ve hedefler-amaçlar. Tabii amaçlardan kastım "şu kadar daha düşman öldürürsem şöyle bir armor set alabileceğim" olayı değil örneğin wow da olduğu gibi. Dediğim şey daha çok gerçek anlamda fetih yapmak ya da fethedilmemesi için mekanımı korumak, süregelen bir senaryoda yer almak ve birşeyleri değiştirmeye çalışmak. Madem bir oyunu orada olmaktan daha çok keyif aldığım için oynuyorum bunu iliklerime kadar hissetmeliyim değil mi ? İşte bunlardan dolayıdır ki yukarıdaki bazı bold yaptığım yerler bir anda kanımı ısındırdı bu Light and Dark şeysine. Artık ben de bekliyorum bu oyunu ve deneyeceğim sanırsam. Yanlız kafama takılan 1-2 nokta da yok değil. Öncelikle böyle bir oyunun belki de en kolay kısmı olan web sitesinin tasarımını, renk seçimini vs. pek başarılı bulmadım. Tabii şimdi insanın aklına webini beğenmediğim oyunun kendini nası beğeneyim sorusu gelmiyor değil :) Hadi bu zevk meselesi diyelim ama, çok anlamasam da koca mmorpg'nin sitesi benim dandik ve amatör işi olarak bildiğim (yanlış biliyosam düzeltin lütfen) php-nuke ile mi yapılmış, bana mı öyle geldi ? Bu kısımlar da kafamı karıştırdı işte biraz. Neyse ne diyim bekleyelim görelim..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! [Bu mesaj Dorn tarafından 11 Haziran 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yanlız bu heriflerin bu sitesi 1.5 yıldır Böyle değişmiyo. :^) paticik 2 gibi bişey :^P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 o zaman çıkınca başlayalım birlik kuralım..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hmm benim de ilgimi çekti valla, bekleyelim bunu da bakalım =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oyunun betasını indiriyorum şimdi bayaa merak ettm ama bence bu oyun çıkar bi süre sonra paralı olur. deyecek gibi görünüyor burdan ..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 11 Haziran 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 edit. yanlışlıkla açtım [Bu mesaj Gwindon tarafından 11 Haziran 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Beta testerlık için başvuru formu var, başvurdum bakalım =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ilgimi çekti bir kayıt olup ilgileneyim[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çıkınca kesin birlik kurarız evet de, sayımız sanırım 10-15i geçmiyo... Bu arada BETAYA giren çok az sayıda türkten bi tanesiyim sanırım :D Ve betaya girip de 20 civarı kişinin karşılaştığı sorunla karşılaşan tek türk benim... Şanslı olmak hobim... DEVler hala sorunu çözmeye çalışıyolar 1.5 ay önce alındım betaya...-_-[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Oyun open beta değilki gwendor, nası indiriyorsun?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bende beta testerlık için başvuru yaptım. Daha önce hiç beta testerlık yapmamıştım.. İngilizcemde iyi değil birşey sorarlarsa ne diycem bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 fuck you de kafi :-)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Daha neler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Doldurdum ben de.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paticik'de bir Dark&Light salgını başladı =) Güzel güzel, ne kadar kalabalık olursak o kadar çok eğleniriz =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sözlerini tutarlarsa güzel bir oyun olur gerçi pekte profesyonel olmayan bir siteleri var wowda sıktı beni bir arayıştayım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar