alvarez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hp 640 c renkli printerim var.660cnin driverini yükledim:) daha once yuklemiştim olmustu şimdi kagıt sıkıstı ve dolayısıyla basmıyor.dışarda kalan kısımlarını yırttım ama içerdekileri çıkarmak zor ondan yuvarlak kısmı ilerlemiyor.nasıl duzelir bu. farkındayım çok salakça ama cidden bi suçum yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 içi açılmıyomu o makinanın (tornavidayla değil tabi)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Inkjet mi o ? HP den hiç anlamam. Arkada alt kısımda bir parça çıkması lazm. Ordan rulonun arkasına ulaşıosun. Ordan çıkarabilmen lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alvarez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 açılıyor da:) kagıdın sıkıstıgı yeri açarsam toparlayamam herhalde... http://fotoalbum.e-kolay.net/gallery/macheta/pictures/Dsci0029.jpg yuvarlak siyah tekerlegin altında kagıtlar :) Bir Türkün isterse neler yapabileceginin kanıtıdır bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hp lerin arkasındanda açılcak yeri olması lazım. Ordanda müdahale yapabilirsin .(Yanlış anlamayın :D )[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alvarez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yok bişiler yaptım kagıdı elinizle ezerde atarsınız ya oyle alıyor tekerlekleri direk buzusuyor ve sıkısıyor şimdi 2 kagıt sıkıştı bu iş bizi aşar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar