TMO Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Box olarak Matrix Online satıyorum . İçinde muhtemelen 10 uncu lvl veya üstü 2 karakter var . Fiyat 85 milyondur , ilgilenenler Pm aracılığıyla bana ulaşabilirler .! Fiyat konusunda almaya niyetli olanlar ( Dalga geçenler değil ) ufak birşey yapılabilir ama fazla birşey beklemeyin çünkü oyun Türkiye'de çok pahalı .! Daha çok İstanbul'da oturanlar tercihim .! Ama diyerlerine de bir şekilde ulaştırırız :) [Bu mesaj TMO tarafından 28 Ekim 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 85 milyon o_O al sana 10 euro ya matrixonline 30 gün de beles...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TMO Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bzı çok bilen arkadaşların bu şekilde geliceğini biliyordum ama Ebay bir açık arttırma sitesi yani orda 10euro ya satılmıyor. Sadece Başlangıç fiyatı veriliyor satıcı tarafından sonra giren kişiler para arttırıolar bu şekilde eninde sonunda attırma bittiği zaman ister satıcı beyenirse fiyatı satıyor ister satmıyor. Kimsenin ki Fiyatı dışarda bile 45$ olan bir oyunu 10euro ya satıcaını düşünücek kadar saf olamazsın. Ki Ebay den genellikle türkiyeye Shipping yapmıyorlar çoğu Net-Shop ta olduğu gibi. İsterseniz öğrenin Şuanda Orjinal Fiyatı Türkiye sınırları içersinde 80-90 YTL.. Lütfen Bilmeden Konuşmayalım..! [Bu mesaj TMO tarafından 28 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 az bilen arkadasim buy it now 6 pound yaziyo, yani 6 pounda laiyosun oyunu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TMO Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Matrix Online Almak istiyo musun.? O zaman ucuzunu Ebayde bulucağına inanıyosan al.. İsteyen alır isteyen almaz 6 pound a alabiliceğini düşünen insanlara bişi diyemem.. Madem bu kadar çok online bilgin var kararı zekası olanlara bırakıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 lol[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 http://www.sendit.com/game/item/6000000001232 bir başka satılık Matrix online konusndan alınmıştır[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TMO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Normalde orda gözüktüğü üzere Retail fiyatı 34 pound türk parasına çevirirsek 68YTL ediyor buna gümrükten girişteki fiyat + türkiyede herhangi bi yerden aldığınızda üstüne kar payı koyuyolar bunun sdc kdvli fiyatını hesaplayalım 68x1.18=80 YTL. Ki orda kendi fiyatları olarak 17 poundun işte biraz üstünde vermişler buda 35 YTL yapar. Sdc Kdv ekledğinizi düşünün tabi üstüne birde buraya gelene kadar yaklaşık 10 dolar belki daha fazla shipping ödiyceksiniz ki. Çoğu(hepsi değil) Net Shop sitelerinden türkiyeye Shipping yok. 35x1.18=42 42+14(shipping min.)=68 YTL. Ki burda aldığınız sitede garanti beklersiniz çünkü heran yüzlerce kişinin kredi kartı numarası bu şekilde çalınıyor. Heyneyse sonuç olarak ben yüksek bir fiyat çektim isteyen gelir pazarlığını yapar indiririz ama bu şekilde saçma sapan yok onun fiyatı o kadar değil şeklinde gelirseniz hem hiç bi yere varamadığınız gibi egonuzu tatmin etmekten başka bişeyde yapmış olmazsınız. Ben 1. el aldım buyrun aldığımda site isterseniz Retail alın gidin isterseniz gelin pazarlık yapın daha ucuza alın. Mavi Shop - Matrix Online Retail Sayfası Bir dahada bu şekilde gelmeyin. Dediğim gibi benim aldığım fiyat belli ki indirim var şimdi görüldüğü üzere linkte. Ona göre isteyen alır isteyen almaz. Kimsede Fiyat Konusunda Nereye düşüceğimi bilemez sormadan konuşmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sendit'te 2 pound gönderim ücreti, ayrıca TR'da da gümrük falan ödemiyorsun, çok da güzel geliyor 7-10 güne. Gelmezse bir daha gönderiyorlar ayrıca. Burada o oyunu satamazsın istediğin fiyata, anca bilgisizlerin ve kazıklanabilme ihtimalleri yüksek insanların bulunduğu yerlerde satabilirsin, onu da yapma ihtimalin %12.7 falan yaklaşık olarak.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 30 Ekim 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet 100 euro nun altındaki ürünler gümrük vergisine tabi değildir.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TMO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sonuç olarak Retail fiyatı belli burdaki shoplardada normal bi oyun bile artık 90 YTL olmuşken böyle bir online oyunun TÜRKİYEDE bu fiyatla satılması normaldir. Ki ben PAZARLIK ediliceğini yazmışım. boşu boşuna post atmazsan sevinirim çünkü bu şekilde kendi kendine konuşup rezil olmazsın. Burda amacım kimseyi kazıklamak değil oyunu satmaya çalışmak eğer kazıklama amacı gütseydim elden satardım. Arkadaş tavsiyesi üzerine buraya geldim. Hala aynı şeyi savunuyorum isteyen konuşur benimle alır yada almaz iletişim kuran kişinin bileceği iştir bu. Eğer sende Matrix online satmıyosan benim satışamada engel olma. Saçma sapan polimiklerde yaptırma insana.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 oyun toplamda 45 ytl ye geliyor... Wow ilk çıktığında da kendi zeki sanan işletme 60 ytl lik oyunu 110-120 ye sattılar.Bu soygundan başka birşey değil. Bu kar etmek değil ,açgözlülüktür.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 TMO, şayet senden alacak olan olursa (ki sanmam bu fiyata), ona durum izah ederim ve eğer sendit.com'dan alamıyorsa şahıs, kendi kredi kartımla alırım oyunu daha sonra hiç kutusunu bile açmadan aynı benim verdiğim ücretten satarım ona. Tamam mı?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TMO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yani kılsın öyle mi.. salla ya hayatta senin gibi bi sürü gereksiz insan var.. ben buraya bağlı kalsaydım eğer şuanda sizlerin bi taraflarınızı yalıyo olurdum.. ama allaha çok şükür çevrem genişte senin gibi geri zihniyetlilerden kurtulmanın yolları çok.. Sen Zaten 200 milyon versen dahi satmam sana.. eminim 45 YTL ye türkiyeye getirirsiniz o oyunu 2 kişi burda satmaya çalışıoruz senin kişisel çıkarların yüzünden burda insanlar istediklerini yapamıyorlar ve insanları yanlış bilgilendiriyorsun.. 30-35 milyona boş bi DAOC acc si alıp karakter kasıp 120-130 milyona satanları da biliyoruz arkadaş azımı açtırma benim şimdi . Çok ucuz yollardan acc alıp PL yapıp kolay yoldan para kazananları da biliyoruz ... Heh bu arada açgözlülük diyen arkadaş acaba 85 milyona aldığı bir oyunu kaça satardı bilmiyorum. Daa bugün baktım WoW Vatan Bilgisayarda 110 YTL. başkada yazmayın ister beyen ister beyenme ben bu oyunu satıcam hatta elinden tutucam sattığımı gözünede sokacam.. elinden geleni ardınada koyma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bişe sorabilir miyim ben iki tane wow getittirsem gümrüğe tabi olur mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [(£23.99+£1.50)x2]x2.50YTL/1.60 Euro=79.65 Euro gibi birşey oluyor. Gümrük bildiğim kadarıyla 100 Euro üzeri için geçerli. Bu durumda ödemene gerek olmuyor.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 31 Ekim 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hahah kişisel çıkar demiş yav, sen önce kendi çıkarlarını bir düşün kafanı çalıştırıp, sonra konuş. bu arada yazdığım şeyi beynin almadı galiba, benim hiçbir çıkarım yok her durumda![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 31 Ekim 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende satiom 20 milyon ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 althar ciddi satıyosan almak istiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Arkadasın sattigi fiyat insani kaziklama derecesinde.Oyununu satamayacagın zaman mecburen fiyat düşüşüne gideceksin yada oyunu elinde tutacaksın.Onun yerine gittigidiyor com da kendine alici daha rahat bulurusun.Burda cogu kişi matrix online in fiyati konusunda bilincli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar