Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep telden notebook int bağlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar notebook alıcam ve bazı zamanlar internete bağlamam gereke bilir. cep telefonunda bunu yapa bileceğim bir yöntem warmı acaba (internet ev ve iş yerimde war acil oldugu zamanlar için :P ) duyduguma göre telsim de böle bir ekonomik hatmı bir şey warmıs bilgisi ve acıklaması olan yazarsa sevinirim. şimdiden tşk ler
Mesaj tarihi:
turkcell inde var bölke bi hizmeti.
turkcell müşteri hizmetlerini ararsan yardım ederler.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
şindiii
kızıl ötesi yada bluetoothlan bağlıyoruz telefonumuzu bigisayar onu tanıyo modem olarak da görüyo yeni bağlantı oluştur diyoruz xpde numaraya *99# yazıoruz şifre falan yok öyle bağlanıyo... ama normal tarifelerde biraz pahalıya patlıyo... sanırım turkcell in data hattı war öle daha ucuz olabilir.. yada turkcell bi kart satıodu bi ara cardbus a takılan üzerinde sim kart yuvası war.. gene gprs ten bağlanılıyo.. beraberinde bi de data hattı veriyorlar.. genede bi sor turkcelle nasıl bi ücretlendirme war diye

edit: 1.yöntemde modem olarak telefonu seçmeyi unutmamak lazım

[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.

[Bu mesaj deejay17 tarafından 31 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim istediğim lazım oldugunda cep tel ini takcam notebook a baglancam COK GİRMeden hangi hatı almam lzım veya Arkadasımın dediği gibi Super online gitcem zaten ama biraz daha ii bişi olsa ii olurdu saol :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

• Yeni Oluştur...