Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep telden notebook int bağlama

deathshower

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar notebook alıcam ve bazı zamanlar internete bağlamam gereke bilir. cep telefonunda bunu yapa bileceğim bir yöntem warmı acaba (internet ev ve iş yerimde war acil oldugu zamanlar için :P ) duyduguma göre telsim de böle bir ekonomik hatmı bir şey warmıs bilgisi ve acıklaması olan yazarsa sevinirim. şimdiden tşk ler
Sosyal ağlarda paylaş

şindiii
kızıl ötesi yada bluetoothlan bağlıyoruz telefonumuzu bigisayar onu tanıyo modem olarak da görüyo yeni bağlantı oluştur diyoruz xpde numaraya *99# yazıoruz şifre falan yok öyle bağlanıyo... ama normal tarifelerde biraz pahalıya patlıyo... sanırım turkcell in data hattı war öle daha ucuz olabilir.. yada turkcell bi kart satıodu bi ara cardbus a takılan üzerinde sim kart yuvası war.. gene gprs ten bağlanılıyo.. beraberinde bi de data hattı veriyorlar.. genede bi sor turkcelle nasıl bi ücretlendirme war diye

edit: 1.yöntemde modem olarak telefonu seçmeyi unutmamak lazım

[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.

[Bu mesaj deejay17 tarafından 31 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim istediğim lazım oldugunda cep tel ini takcam notebook a baglancam COK GİRMeden hangi hatı almam lzım veya Arkadasımın dediği gibi Super online gitcem zaten ama biraz daha ii bişi olsa ii olurdu saol :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...