Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 işte o ayarları yapamayan ve anlamayanlara zor geliyo artık :) çok zevkli oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kermit said: 2 mi 3 mü eğer 2 de oynayıp böle olamıyosa sorun sende 3 de sorun hepimizde :) 3 abartı sor[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch evet 2 cidden güzel de 3. yü normal de bile yapamıyorum o kadar ugrasıyorum. 2. yi bulursam bi yerden iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 colin mcrae rally 2.0 hayatımın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 3. de very harddan (hard veya normal var tam hatırmaıom) öncekinde şampiyon olup very harda geçtim. orayı denemeyi yüreğim kaldırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 3-4 değil de dirt olan bi yerden sonra boğuyor adamı.. cidden kol, ayak, bilekler kas yapıyor vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konu ikibinüçten cortlamışta gelmiş yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dasaaa said: 3-4 değil de dirt olan bi yerden sonra boğuyor adamı.. cidden kol, ayak, bilekler kas yapıyor vallahi forcefeedbacki kıs biraz sen de ya alala illa kayaya çarpınca bileğini mi kıracak alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar