Angel_Milk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sen zor gorursun hihuhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kimsiniz siz isim verinde özellikle sizi keseyim nooblar[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: ana asus nbr yaws Sağol iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın ALSHARO ? :)[signature][hline]Nick : ASUS Server : Cypher Usko Lvl : 6X Class : Mage Clan : HeaveN Nation: Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi be ne olsun noob humanlarla atışıyom yok ezikmişiz falan işte[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 server gelmiş lan[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gothic ağzını burnunu kırarım senin heceyanlandırma adamı[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:08 tarihinde demiş ki: kimsiniz siz isim verinde özellikle sizi keseyim nooblar ben bi asasinim tolenlifes clanından , yeterli mi ha hayatında bizim clandan asasin kesebildin mi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende assassinim ama ismim var ALSHARO czde sol tarafta yazar genelde çok okumuşsundur[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: bende assassinim ama ismim var ALSHARO czde sol tarafta yazar genelde çok okumuşsundur CannibalCorpSe rulezzz. Lvl : xx ne demek lan baloncuklar..[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noriendel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 En sağlam klan DiablosT olacak görürsünüz :) Alsharo sende mi burdayıdn lem :D[signature][hline]Ave Cypher lvl 6x 2xxxx nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya bi ara girdim tekrar kapandı[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ewet ave buradıym 2 gün öncekişpknın tadı damağımda bırak diablost u artık iş çıkmaz ordan gel bize 3 asistinizde bizde :D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 CannibalCorpSe rulezz ALSHARO ve Wayna suxx[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hahaha ezik prieste bak it lvl kas lem[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki: it banlayın hep kavga çıkarıyo bu adam sonra bende gidiyorum arkasından:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:41 tarihinde demiş ki: said: _PoWeR_TURK_, 02 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki: en ii clan İmmortalty ii oyuncu _PoWeR_TURK_ zaten tek sende marlonu adamdan sayıyom humanlard yatıramadım seni bi türlü ama bekle az kaldı geçen sizin towna girdim inn hostese shadow çktım sıra sende +5 küpeler var herkez Dupe falan yaptığımı sanıro ciddi ciddi Soruolar abi bakayım die küplerine :D[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 60 NP : xxxx Clan : İmmortaL Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Graveyard, 02 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki: it banlayın hep kavga çıkarıyo bu adam sonra bende gidiyorum arkasından:) olam o git len ne iti[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicetrying Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Beyler Cypherda 61 LvL Asasian Satıyorum Beramus İtem Karşılığı Tabi İtemleriniz Silinmese:D Msn=> [email protected] ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 power toparladınmı kendimi hackten sonra[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki: hahaha ezik prieste bak it lvl kas lem al işte yalan yok bizde:D[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicetrying Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Beyler Cypherda 61 LvL Asasian Satıyorum Beramus İtem Karşılığı Tabi İtemleriniz Silinmese:D Msn=> [email protected] ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dedimya En fazla +7 küpem var sadece küpelerim kaldı..Onlarda oldumu ölmüodum zaten oldumu bilmiorum :D[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 60 NP : xxxx Clan : İmmortaL Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: nicetrying, 02 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Beyler Cypherda 61 LvL Asasian Satıyorum Beramus İtem Karşılığı Tabi İtemleriniz Silinmese:D Msn=> [email protected] ^^ görmedik sanma..[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Graveyard, 02 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki: hahaha ezik prieste bak it lvl kas lem al işte yalan yok bizde:D g yi unutmuşum eheheh bak kavga çıkar beni burda bastırırsın ama akşam bizdesin ve aynı odadayız sen düşün ve sus artık[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: nicetrying, 02 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Beyler Cypherda 61 LvL Asasian Satıyorum Beramus İtem Karşılığı Tabi İtemleriniz Silinmese:D Msn=> [email protected] ^^ wtf!?!?!?!![signature][hline]HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ... baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile Char :CoI3aR LVL : 6x Buffer/Healer NP : xx.xxx Clan : ::ChEtE:: Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar