DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 artık varsan_gel yazmasanızda olur[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:51 tarihinde demiş ki: artık varsan_gel yazmasanızda olur neden ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_M_s_K_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 isim vermek istemiyorum ama o clanlardan bazıları milleti dolandırarak guclendiler elbet hesabını tek tek sorcam 3 arkadasım onlar yuzunden madur kaldılar carlarını alıp klanına soktular ama goruscez yakındır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ferit oyunu bırakacak da ondan dün savasta commanderdi yazdı bende hemen pm patlattım napıyon lan dedim kararlıyım bırakcam dedi bugün tekrar konuşuruz onla[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ferit oyunu bırakacak da ondan dün savasta commanderdi yazdı bende hemen pm patlattım napıyon lan dedim kararlıyım bırakcam dedi bugün tekrar konuşuruz onla ferit kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 se7en varsan_gel lideri[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_M_s_K_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selamımı soyle oyle bi hata yapmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 y msk dün bende çok konuştum ama karalı gibi bakalım ne olcak sanmıyorum ama arklrın bırakmasına izin vereceğini[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: se7en varsan_gel lideri hehe o adama spike ile 400 fln vurabildiğime göre bırakır bence de bu dupe temizliğinden sonra muhtemelen , itemleri çok noob abartısı yapmış ,noob yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 GOLD_HUNT3R en ii oyuncu hangi clandaysa oda en ii clan :D[signature][hline]GOLD_HUNT3R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ferite noob deiğine göre bu oyundan anlamıyorsun bende izmire 1300 vurdum ama izmir ezik demiyorum[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_M_s_K_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya su oyunda zaten 3 4 tane saglam warri.. lardan biride o derdi neymiş bırakma sebebide neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dio +10[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 baksana ferite noob dedi adam[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: ferite noob deiğine göre bu oyundan anlamıyorsun bende izmire 1300 vurdum ama izmir ezik demiyorum se7en bariz noob ,hatta görmemiş , tahminimce ondaki uniqler + çok fazla :) belli yani , biz bu tiplere görmemiş diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dupewipe sen kimsin[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: dupewipe, 02 Kasım 2005 16:00 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: ferite noob deiğine göre bu oyundan anlamıyorsun bende izmire 1300 vurdum ama izmir ezik demiyorum se7en bariz noob ,hatta görmemiş , tahminimce ondaki uniqler + çok fazla :) belli yani , biz bu tiplere görmemiş diyoruz :D Kısacası ciğere pis diyoruz galiba :)[signature][hline]Nick : ASUS Server : Cypher Usko Lvl : 6X Class : Mage Clan : HeaveN Nation: Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 se7en e noob dedinya at kendini aşagıya[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_M_s_K_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mcroyla gelişen adamlar der ona size deyeyim warri.. geliştirmek bi sanattır biz asas.. lar gibi macroyla gelişmiyoz bilegimizin gucuyle gelişiyoruz.. ama ona nobb diyosa sıkıysa karsına teke tek gelsinler o zaman gucunu gorursunuz..zzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:02 tarihinde demiş ki: dupewipe sen kimsin se7enı tanıyorsan bi sorar msıın itemleri neymiş çok merak ettim, normal değil çünkü belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ana asus nbr yaws[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: dupewipe, 02 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 02 Kasım 2005 16:02 tarihinde demiş ki: dupewipe sen kimsin se7enı tanıyorsan bi sorar msıın itemleri neymiş çok merak ettim, normal değil çünkü belli seen kankam ve her itemini biliyorum bu seni ilgilendirmez asus dediği gibi kedi ciğer olayı bu[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: se7en e noob dedinya at kendini aşagıya iyide ben demiyrorum ki bütün el_morad diyor dupeci noob diye adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanHelsing1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Calawera tugrul ass olarak favorilerim arasında birde beyazency gözümle 8 skill cevirdiğini gördüm adamın :))) helal olsun derim[signature][hline]Nick : VanHelsing1 lvl : 63 ( %10 ) Server : Cypher Job : Kasar Hood Nation: El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hahahahaa elmoradlar full legal dimi dün maradonda muhteşem assassinlerinizden biri +3ne istersen uniqye var dupe ama yarı fiyata vereyim dedi server açılınca sizi görmek istiyom[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar