Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cypher ın en iyi clan ve oyuncuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isim vermek istemiyorum ama o clanlardan bazıları milleti dolandırarak guclendiler elbet hesabını tek tek sorcam 3 arkadasım onlar yuzunden madur kaldılar carlarını alıp klanına soktular ama goruscez yakındır....
Mesaj tarihi:
ferit oyunu bırakacak da ondan dün savasta commanderdi yazdı bende hemen pm patlattım napıyon lan dedim kararlıyım bırakcam dedi bugün tekrar konuşuruz onla[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x
7xxxx
CannibalCorpSe(co-leader)

laviniam....
Mesaj tarihi:
said:
DioNea, 02 Kasım 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ferit oyunu bırakacak da ondan dün savasta commanderdi yazdı bende hemen pm patlattım napıyon lan dedim kararlıyım bırakcam dedi bugün tekrar konuşuruz onla

ferit kim ?
Mesaj tarihi:
y msk dün bende çok konuştum ama karalı gibi bakalım ne olcak sanmıyorum ama arklrın bırakmasına izin vereceğini[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x
7xxxx

laviniam....
Mesaj tarihi:
said:
DioNea, 02 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
se7en varsan_gel lideri

hehe o adama spike ile 400 fln vurabildiğime göre bırakır bence de bu dupe temizliğinden sonra muhtemelen , itemleri çok noob
abartısı yapmış ,noob yani.
Mesaj tarihi:
ferite noob deiğine göre bu oyundan anlamıyorsun bende izmire 1300 vurdum ama izmir ezik demiyorum[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x
7xxxx

laviniam....
Mesaj tarihi:
said:
DioNea, 02 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
ferite noob deiğine göre bu oyundan anlamıyorsun bende izmire 1300 vurdum ama izmir ezik demiyorum

se7en bariz noob ,hatta görmemiş , tahminimce ondaki uniqler + çok fazla :) belli yani , biz bu tiplere görmemiş diyoruz :D
Mesaj tarihi:
said:
dupewipe, 02 Kasım 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
said:
DioNea, 02 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
ferite noob deiğine göre bu oyundan anlamıyorsun bende izmire 1300 vurdum ama izmir ezik demiyorum

se7en bariz noob ,hatta görmemiş , tahminimce ondaki uniqler + çok fazla :) belli yani , biz bu tiplere görmemiş diyoruz :D

Kısacası ciğere pis diyoruz galiba :)[signature][hline]Nick : ASUS
Server : Cypher Usko
Lvl : 6X
Class : Mage
Clan : HeaveN
Nation: Karus
Mesaj tarihi:
mcroyla gelişen adamlar der ona size deyeyim warri.. geliştirmek bi sanattır biz asas.. lar gibi macroyla gelişmiyoz bilegimizin gucuyle gelişiyoruz.. ama ona nobb diyosa sıkıysa karsına teke tek gelsinler o zaman gucunu gorursunuz..zzzzzzzzzz
Mesaj tarihi:
said:
DioNea, 02 Kasım 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
dupewipe sen kimsin

se7enı tanıyorsan bi sorar msıın itemleri neymiş çok merak ettim, normal değil çünkü belli
Mesaj tarihi:
said:
dupewipe, 02 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
said:
DioNea, 02 Kasım 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
dupewipe sen kimsin

se7enı tanıyorsan bi sorar msıın itemleri neymiş çok merak ettim, normal değil çünkü belli

seen kankam ve her itemini biliyorum bu seni ilgilendirmez asus dediği gibi kedi ciğer olayı bu[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x
7xxxx

laviniam....
Mesaj tarihi:
Calawera tugrul ass olarak favorilerim arasında birde beyazency gözümle 8 skill cevirdiğini gördüm adamın :))) helal olsun derim[signature][hline]Nick : VanHelsing1
lvl : 63 ( %10 )
Server : Cypher
Job : Kasar Hood
Nation: El Morad
Mesaj tarihi:
hahahahaa elmoradlar full legal dimi dün maradonda muhteşem assassinlerinizden biri +3ne istersen uniqye var dupe ama yarı fiyata vereyim dedi server açılınca sizi görmek istiyom[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x
7xxxx

laviniam....
  • Yeni Oluştur...