Strong Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lol cıkarma yaptık :)[signature][hline]Nick : Strong_ Class : Rogue Lxl : XX Clan : HeaveN Server : Cypher Irk : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nie aynı gün yavaş yavaş gelsediniz:)[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 odi tam bir hayvan çok kıskanıyorum şunu tipini geçen gün mroadonda gördüm :) yanında guardla geziiyo artis[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yalnız sizin clanın en eziği nirvana galiba[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strong Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 niye öle bişey dedin bakalım[signature][hline]Nick : Strong_ Class : Rogue Lxl : XX Clan : HeaveN Server : Cypher Irk : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kim o bana hayvan diyen hırt sölesinde cz de aklını alayım[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strong Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 alır valla[signature][hline]Nick : Strong_ Class : Rogue Lxl : XX Clan : HeaveN Server : Cypher Irk : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayvan dedim çünki ölesin len kötü anlamda değil shell :) bide yanında guardla geziyon euheuhe korktum ha :D[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben geldim human varsa burada katıcam önüme şimdi HB ye kadar :)[signature][hline]Nick : ASUS Server : Cypher Lvl : 6X Class : Mage Clan : HeaveN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçen arenadaydım nirvana bizim priesti kesmiş beni melee arenaya çağırdı gittim nirvana orda elinde 2 tane ışıklı silah tek spikeye yattı sonra bi healer+ debuff la geldi önce malice sonra torment yedim sonra önce healeri sonra nirvanayı aldım bidaha bidaha sıkıldım çıktım[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 strong baba lvl kaç sakıncası yoksa söleyiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 falla halla shelleri dizemedim chitinle geziyom[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 angelfall=70 strong=70 odi=70 macro rulezzz.....[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 maşallah bütün heaven clanı burada bi hellbourne yok :) şu itemleri versin :) [spo1=:)][/spo][signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strong Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: geçen arenadaydım nirvana bizim priesti kesmiş beni melee arenaya çağırdı gittim nirvana orda elinde 2 tane ışıklı silah tek spikeye yattı sonra bi healer+ debuff la geldi önce malice sonra torment yedim sonra önce healeri sonra nirvanayı aldım bidaha bidaha sıkıldım çıktım :D bizim clandan birini kesersin ha dur senin nick neydi oyunda[signature][hline]Nick : Strong_ Class : Rogue Lxl : XX Clan : HeaveN Server : Cypher Irk : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ALSHARO fullczdeyim exp kasmıyom uğrarsanız gelin[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 noob karuslar :D heaven clanı sızle kaleye dalmıstık dımı şı heru ya ulasırsanız bı ugrasın buraya ezük :D:D[signature][hline]63 paper mage ( 64 e yol aldım ) np :9xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strong Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nick ALSHARO demi nerde kasıyorsun tam mevki pls[signature][hline]Nick : Strong_ Class : Rogue Lxl : XX Clan : HeaveN Server : Cypher Irk : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aboo kavga çıktı heaven clanı tek kişiye karşı alsho alır walla[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cz cz cz[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: aboo kavga çıktı heaven clanı tek kişiye karşı alsho alır walla bilirsin gothic herşey itm ve lvl deil bunu yanımda gezen biri olarak biliyosun zaten[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 serverin nezaman açılacagını bilen varmı biraz human keseyim raptorum paslanacak:)))[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strong Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 02 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: aboo kavga çıktı heaven clanı tek kişiye karşı alsho alır walla bilirsin gothic herşey itm ve lvl deil bunu yanımda gezen biri olarak biliyosun zaten bence bidaha gezmek istemeyecek senin yanında bundan sonra dermişim :D[signature][hline]Nick : Strong_ Class : Rogue Lxl : XX Clan : HeaveN Server : Cypher Irk : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bizle kaleye dalıyosunuz yolda bizi kesiyosunuz[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 strong seni daha hiç czde görmedimerelerdesin[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar