Necro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki: :) kasar tabi neyse açıklanmaması gereken konular var Katılıom!! da ben lvl kasamıyorum bu aralar aom oynuyorum :( clanda salaklar item kasıyor sıkılıo insan 1 haftaya full kasıcazz :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zati silinirse :) morodanda kunarblın orada çıplak iş arıcam :)[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: necro-sunbird :) sdsaf nick ini kapamada senin adınıda yazam Ahanda De-Şifre oldum!! :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 14:13 tarihinde demiş ki: zati silinirse :) morodanda kunarblın orada çıplak iş arıcam :) ben sana iş veririm :D:D:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1 saat 2 gold bardan köşe olurum sonra bi nick değişimi Kaldırım Çiçegi :D[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gothic ben exp kasarken bana pot taşırsın:D haftalığın 5 gb oke[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 euheueuh tamam lo :D p.s:ayrıca bu alshora ile cz ye çıkın siz oturun o kesssin saate 700k np :) [signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) [Bu mesaj Gothic tarafından 02 Kasım 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 up[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gothic priest olydın senle evlenirdim[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Cyperda clan olarak bundan sonra CannibalCorpse ismini çok duyacaksınız. Kurulduğu gün grade1 olduk.Bekleriz yok yok beklemeyiz doldu clan:D Olm help me plz dün başladım Cyper a lvl 45 oldum artık tek başıma kasılmıyo lvl bi boş olduğunuz bi anda el atrsınız artık o kadarcık da hatrımız var di mi? diablo_angelcim sağolsun ilk eli uzattı bana item plz coins plz hesaaabı :)[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Benle evlen sdfg :-p[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Necro, 02 Kasım 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Benle evlen sdfg :-p necro senin char tipsiz ya daha fp giyiyo bana shelli bi hatun lazım :D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngelFall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu söyledilerinizin hiç birini tanımıyorum. Böyle clan ve oyuncular varda ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: AngelFall, 02 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Bu söyledilerinizin hiç birini tanımıyorum. Böyle clan ve oyuncular varda ben mi bilmiyorum? sen gercek nickinle gel bakim. Yoksa sen Heaven clan lideri misin.[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sende sorun olmasın şahsen saydıgım bütün herkezi herkez tanıyor ortalık malı olmuşuz :)[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngelFall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu forumu sürekli okuyorum ama üye olmamıştım konu ve cevaplar hoşuma gittiği için üye oldum. Hadi bakalım bundan sonra aranızdayım. Seviyeli olmak sartıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: AngelFall, 02 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Bu forumu sürekli okuyorum ama üye olmamıştım konu ve cevaplar hoşuma gittiği için üye oldum. Hadi bakalım bundan sonra aranızdayım. Seviyeli olmak sartıyla... merak etme bu forum tahmin edebileceğinden daha seviyeli ama ölnce kendini tanıt fake misin yoksa Heaven liderimi[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngelFall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nickimden anlaşıldığı gibi evet o benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kosp rulzzz cılardan mı buda? hani pm blockloyan tiplerden adsafg dioneo yavsama la hemen :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aha tam adamı sizin clanda hellbourne var ne oldu ona çok acil[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bakalım sende aramıza hoşgeldin ama oyunda senin clanın hakkında çok söylenti var bilmem 70 olmuşlar macrocular falan die[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cyper da en iyi STRONG . itemleri çok sağlam . Ondan sonra ben varım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngelFall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Strong_ tan sonra benim... :)[signature][hline]Nick : AngelFall Server : Cypher Lvl : XX Class : Priest [Bu mesaj AngelFall tarafından 02 Kasım 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 14:31 tarihinde demiş ki: iyi bakalım sende aramıza hoşgeldin ama oyunda senin clanın hakkında çok söylenti var bilmem 70 olmuşlar macrocular falan die varmı böle bişi[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kan kokusu alıyorum :D[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar