EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 29 Ekimde bostancıda dumanın konseri var geliceklerle birşeyler yapıp içeri girelim bizim bir planımız var içmek gibi =) toplu birşeyler yapmak istiyenler buraya yazsın cumartesi erken buluşup birşleyler yapılabilir çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 zaten paticik tayfa orda olucak tanıyosan bizi yanımıza gelirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 duman bursaya ne zaman gelicek bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nasi içmeyi planliosun içerde?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 mesh ben anubis hehe içerde içmek gibi planım oyk içip giricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ha konsere içip girmek allahin emri zaten :P ama içerde içmek daha bi başka oluyo[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 içerde içip biranı onun bunun üstüne dökmedikten sonra ne keyfi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ramazan ramazan ne içersinizki 1 ay dayanamıyormusnuz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ramazan mi? o kim?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zaten, ramazanda içmeyip diğer aylarda içenleri de anlayamıorum.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hayır onu anlayamıyorum tamam da; ramazan kim, aa o da ne diyenleri de ben anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 harika bi konserdi..gelmeyenler çok şey kaçırdı açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 mukemmeldi cidden. biraz fazla kararttılar çektıklerım anlaşılmıyor ama orada olmak için bırakın 25 mılyonu 250 mılyon ısteseler verilir. bu arada benı görmüşsünüzdür çouğunuz, en alternatif bendim :) deynekle konserde dolaşan ben oluyorum ahuaha[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 voys sen emrelerle mi geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 anlaşilmicak birşey yok.. Biz zaten içmekten bahsediyoruz, siz geliyorsunuz ramazan ramazan diyorsunuz. İçmekten bahseden birisinin ne kadar müslüman olduğunu kavrayamiyorsaniz bende ramazan kim diye sorarim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 @Kocero: güreşçi emreyi diyorsan evet.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konser ho$tu güzeLdi ... Ama ßide ''Ortam Cocuguuuuyumm aßiii!'' diye körkütük içen ßacaama zor yetişen veletler,giriş cIkI$Larda aptaLLa$an tipLer,kendiLerini ßi$ey zanneden marJinaL kimLiine ßürünme ezikLiiine uLa$an kIzLar,kOnser ßa$lamadan önCe ''Duman ßizi Discoya Götür!! ßunu 6548236432131 kere tekrarLayan aßzürt tipLer v.s.'' oLmasa daa iiiydi..sinirden kapIdaki görevLiye yumruk atan ßendim ;)Arkamdaki eLemanIda döven hee ßide duvardaki ''Tehlike Anında Düqmeye ßasınız'' diye yazan yerin camInI kIrIp düğmeye ßasanda ßendim...Sinirden;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 manyaksın[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben geldim dee voys emre skeleton vs. hep birlkteydiik.woys u gördüyseniz yanındaki kız bendim .=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ünlü oldun lan beybin ahuaha[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben skeleton ve beybini gördüm(sen kimsin demeyin uzun eleman anladınız siz anladınız ;) ) voysu görmedim abarey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar