Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Dela da gay mesela, üstüne gitmiyoruz biz, adamin secimi sonucta"[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @ Lonely takma abi ya salla boşver dalga geçsin onlar[signature][hline] Miiiiiiiiib Miiiiiiiiiiiiiiiib!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet doğal seçim varken... Midem bulanıoyo abi adamlardan, Ps: ÖZür Lonely:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya gerçekten de yani yannıda dolaşan bir malzeme,her türlü espiri çıkar ama ezici olmamak lazım.ama ben onların seçimidir özgür bırak diye düşünemiyorum.... malzeme üstüne malzeme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ewt ben hollandaya gidiyorum,sevgilimin yanina:D o onemsemiyor boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Çarpılacan Bayram bayram Ruby:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ruby tehlikeli insan zaten ben korkmaya başladım.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ben kaçıyom abi bu konudan arada biz de gideriz:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben garip insanimdir:D ehehhe valla bana hiç garip gelmiyor aslinda:) bilmiyorum belki kendimden alistigim içindir:D bayraminiz kutlu olsun ehehe ne alakaysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 200YTL yi aldın mı olum o nu söyle![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: 200YTL yi aldın mı olum o nu söyle! 200demeyin, yarami desmeyin abi:( :P sehpayi satip paranin üstüne yaticam ama :D cok feci planlarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 biliyoruz biz senin feci planlarını...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Zegna, 03 Kasım 2005 04:29 tarihinde demiş ki: hic gay arkadasim yok , olursada doverim zaten. no offence. +5[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 NEYMİS FECİ PLANLARİM Bİ DE BİZ BİLELİM :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Krusty, 03 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: biliyoruz biz senin feci planlarını... pardon anlayamadim ?!?! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132851 önceden aklın nerdeydi :d[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 artık gay olma de günah de..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ohahhaa baya bi günahı var allahın verdiği cinsiyeti beyenmeyiyosun bi anlamda allaha kafa tutyuosun gibi bişey töbe haşaaaa[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zihniyete bak! konu dagilmasin ben tavsiye icin acmistim burayi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Seviş onunla, bakarsın özüne döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kusura bakma gay arkadaşım yok, olsa döverdim zaten kesin.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 rol yap yardım ediyormus gibi davran bi de elini falan tut hosuna gider cocugun öp arada,omzunda uyu.Kalbini oksa güzel sözler söyle.. Ama dikkat et senide kaybetmeyelim[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öpme sakın.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Adiemus, 03 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Seviş onunla, bakarsın özüne döner. post kasma gereksiz yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Olivies, 03 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: rol yap yardım ediyormus gibi davran bi de elini falan tut hosuna gider cocugun öp arada,omzunda uyu.Kalbini oksa güzel sözler söyle.. Ama dikkat et senide kaybetmeyelim evet deniyorum,gerçekten de söylicek bişey bulamayınca rol yapıyo insan:) :Pehehe ben kaybolmuşum ztn ..:P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar