Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi tavsiye verin patliycam yakinda !O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya gerçekten de yani yannıda dolaşan bir malzeme,her türlü espiri çıkar ama ezici olmamak lazım.ama ben onların seçimidir özgür bırak diye düşünemiyorum.... malzeme üstüne malzeme...
Mesaj tarihi:
ben garip insanimdir:D ehehhe

valla bana hiç garip gelmiyor aslinda:) bilmiyorum belki kendimden alistigim içindir:D

bayraminiz kutlu olsun ehehe ne alakaysa :D
Mesaj tarihi:
said:
LordOfBlood, 03 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
200YTL yi aldın mı olum o nu söyle!

200demeyin, yarami desmeyin abi:(
:P sehpayi satip paranin üstüne yaticam ama :D cok feci planlarim var.
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 03 Kasım 2005 04:29 tarihinde demiş ki:
hic gay arkadasim yok , olursada doverim zaten.

no offence.

+5[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
Mesaj tarihi:
ohahhaa baya bi günahı var allahın verdiği cinsiyeti beyenmeyiyosun bi anlamda allaha kafa tutyuosun gibi bişey töbe haşaaaa[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
rol yap yardım ediyormus gibi davran bi de elini falan tut hosuna gider cocugun öp arada,omzunda uyu.Kalbini oksa güzel sözler söyle..
Ama dikkat et senide kaybetmeyelim[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Olivies, 03 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
rol yap yardım ediyormus gibi davran bi de elini falan tut hosuna gider cocugun öp arada,omzunda uyu.Kalbini oksa güzel sözler söyle..
Ama dikkat et senide kaybetmeyelim

evet deniyorum,gerçekten de söylicek bişey bulamayınca rol yapıyo insan:) :Pehehe

ben kaybolmuşum ztn ..:P:D
  • Yeni Oluştur...