Cio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bu sene galba 16 takım yıne 4 erlı grupları ayrılıcak kalan 8 takım tekrar grup kurmucak eleme usulu yapılıcak dıye duymustum gecen sene bu onaylandımı?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu seneki sistem şöyle (cm4 oynayanlar görmüştür): 32 takım gene 8 grupta oynayacak ilk 2 çıkacak buralar aynı. sadece 2. turda bi değişiklik var. grup şeklinde değil eleme usulü oynanacak çeyrek final, yarı final gibi.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 NE 32 takımı ne 8 grubu 16 takım cıkar ve 4 er lı 4 grup olusur bu hep sabıttır :)[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sabit değilmiş demek ki. değişti 32 takım var 8 grupta 16 takım çıkıyo onlar arasında oynuyo 8 takım kalıyo 8 takım arasında oynuyo 4ü çıkıyo 4 takım arasında oynuyo 2si çıkıyo 2 takım final oynuyo 1i malı götürüyo. en basitiyle bu.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben Tv de duydum hem 32 takım kalma sansı yok suan 32 takım var eleme macları olucak 16 takım kalıcak benım bıldıgım bu[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yemişler seni cl 32 takımla oynanır 16 takım 99'a kadardı[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Du bı kafam karıstı Dogru soyluuyosun ya Bu Ayıp bana yeter 6 senedır ızlerım cl yı Bu utanc bana yeter.Bi koseye cekilir[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 valla cmde 2.turda grup yoktu eleme sistemi oluyordu valla oradan biliyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar