Xxxxx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 RekLam oldu ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 BEn bilmiyorum layn o_O :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 talkative clan dan ayrıldımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ujıo cLanı dağıttı ! Yeni bi cLan kuruldu[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 iyi bir deneme tabi de phpbb br board üstüne bir style atilmis . Yani bir clan domain'in tek islevligi bir foruma sahip olmasi midir acaba ? Karalamak amaci ile söylemiyorum sonunda gidip moradslayers.com adresine 6.85$ vermissiniz helal . Ama ne bileyim sadece kuru kuruya bir forum ile cok siradan görünmüs[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sahsen ben bengenmedım ( icerik olakr ) clan oyuncularının aralarında yaptıgı geyıkler ve resımlerı benı pek ılgılendırmedı. Birde forum pek kural denılen birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar