Mboma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 türkçe ogame tarzi veya palantis tarzi bi oyun var mi varsa acilen bi link atin yoksa ölecem birazdan ve durmadan kapanip acilan bisi olamasinnnn plsss.....[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 www.barafranca.com Online Mafya Oyunu Sağ Yukarda Türkçe Dil Desteği Var..[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Pluton, 29 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: www.barafranca.com Online Mafya Oyunu Sağ Yukarda Türkçe Dil Desteği Var.. login den sonra turkce dil destegi yok.[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öyle bi var ki şaşar kalırsın[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Login olduktan sonra profilden dil ini değiştirebilirsin.
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya biz biraz gelişip paticik mafia ailesi yapsak :D birde ben 2 kere hapse girdim 0 dolar yavaş yavaş anaokul basa basa 13 dolar yaptım anca içki alcam en kısa zamanda satıp para kazanıcam
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Valla ben bi araba çaldim polisler yakalamasın diye hemen 500 e sattim 1000 dolar param var biraz daha biriktirip silah alicam
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 araba çalmaya kas sürekli,sonra satıp bi kerede 1k $ falan alırsın.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya %3 şansım var napam ya poffff ama hep araba çalışacam[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Öne çıkan mesajlar