Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 i feel it feel my heart everytime you look away its dripping blood but it lacks you in the vein begging for attention cant suffer more maybe ill be missing alot but you, a whole lot more without you in my arms bury me right here without you by my side you are no more than fear want to see in your eyes the love you dont hear dying slowly with every tear cant suffer more even though i cant feel without you over here i know im dying, i know i have to give in turning around now, walking away with a dream in my dreams you stay to be remembered in my sleep my endless sleep , my heart died now buried deep inside long before you turned away like you ever looked my way....[signature][hline]:hrr:god has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu şarkının sözlerini uzun zamandır arıyodum saol..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ama ama bunu ben yazdim...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 haha :-)[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 b*k ettiniz ha yokmudur adam gibi yorum yapan[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ingilizce şiirlerle pek aram yok, türkçe okumakla aynı hazzı(?) alamıyorum. ama yinede okuyunca sözler yerine ulaşıyor[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lethious, 01 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: bu şarkının sözlerini uzun zamandır arıyodum saol.. said: Al_Thar, 02 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: ama ama bunu ben yazdim... muhahahaaahh koptum valla ii güzel yazmışsında türkçe yi tercih ederim nede olsa kendi dilimiz böyle şeyler biraz özenti ye kaçıyo[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oyle diyorsansaniz oledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Benim de ilk olarak aklıma Amorphis'in aynı isimli nefis parçası geldi. Arkadaşların dediği gibi Türkçe yazarsan daha iyi olur; ne kadar pek çok kişi İngilizce'yi çok iyi derecede bilse de duygu aktarımı anadil dışında pek mümkün olmuyor.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben yeterince aktarabiliyorum duygularimi ingilizcede... yinede yorumlariniz icin tessekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar